Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Blogspot'a kendi domainimi ekleyip bir blog kurmak istiyorum. Bu şekilde bir blog uzun soluklu olabilir mi. Bir de bu şekilde yapılmış bildiğiniz bloglar var mı?
blogspot'ta sorun olmaz. türkiye google'ı engelledikçe dns'lerde problem yaşarsın. onun da güncelini bulur sorunu çözersin. bu aralar imageshack problemi de var. tema kullanırken dikkatli ol, resimleri blogspot'a yükle
Bende geçenlerde salonrehber.com domainimi dugunsalonu.blogspot.com 'a taşıdım şimdi erişim sağlanmıyor ama yine de google indexliyor ? sorunu çözemedim bi türlü, yardımcı olabilecek birisi olursa sevinirim.
Blog sitelerinde zaten fazla eklenti kurmaya gerek yok. Peki blogspottan içeriklerimizi taşıyabilir miyiz acaba. Wordpress ya da başka bir içerik sistemine.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.