İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

"BLOGUMA DOKUNMA" İmza Kampanyası

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Aralık 2006
Mesajlar
1,414
Reaction score
15
Konum
İstanbul
3. katta muzik dinliyorlar cok ses oluyor diye bir ogrenci yurdunda aksamlari toptan elektrigi kesmek ne kadar baltaca bir cozumse bu da oyle bir cozum(ornegi salladim)

Güzel örnekmiş :)
Yalnız apartman girişlerinde bir pano olur ve bu panolara apartman sakinleri için duyurular yazılır.
Sen bu duyuruya yüksek sesle müzik dinlemeyiniz demişken; kestiremeyeceğin kadar çok kişi halâ yüksek sesle bangır bangır müzik dinler ise, sesten mağduriyet olmaması ve önünü alamadığın için gerekirse şalteri indireceksin arkadaşım.
 

Loi

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Kasım 2006
Mesajlar
6,192
Reaction score
44
Konum
localhost
Hadi yine iyisiniz, bakan bu konuya ÇOK AĞLAYANLAR YÜZÜNDEN çözüm üretcekmiş :) E helal olsun diyim ne diyim, başka bişey olsa bu kadar sesiniz çıkmazdı, iyi iş başardınız.
 

tahminetor

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ocak 2011
Mesajlar
59
Reaction score
0
Blogların kapanmasına neden olan digitürkün sloganı ile;
Digitürkün yeni sloganı Hayallere dokun
Hayallere Dokun Bloguma Dokunma!!!
http://www.incitter.com Bloguma Dokunma
 

gunay

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Şubat 2011
Mesajlar
7
Reaction score
0
Katılıyorum. Hem blogspot a bel bağlamakta neyin nesi? Verin 3-5 lira kendinize host alın kendi hostunuz ve domaininizden yayın yapın.

Şurada isyan edenlerin hepsi azcok bu işi ticarete dökmüş olanlar, ticaret bu 3 vercek 4 alacaksın. Sen hiç vermeden hep almayı hedefliyorsun, kapanıncada ağlıyorsun..

Ticaret bu. Bedavaya getirbildiğin sürece daha çok kazanırsın!!!
 

gunay

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Şubat 2011
Mesajlar
7
Reaction score
0
http://www.digiturk.com.tr/iletisim.aspx bu adresten blogların kapanmasına sebebiyet veren digiturk'e şikayet maili atabilirsiniz.(sadece yıldız olan alanları doldurma mecburiyeti var) . 2-3 blogta olan yayın ile batacaktı sanki!!! olan bize oldu.
 

Gookhan

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Ağustos 2005
Mesajlar
1,040
Reaction score
6
Konum
Ardeşen
Digiturk'ten Blogspot açıklaması

Tüm kamuoyunun bildiği üzere, DIGITURK Türkiye Futbol Federasyonu’nun yaptığı ihale neticesinde 321 milyon dolar ödeyerek Spor Toto Süper Lig maç yayın haklarını almıştır.

Yayın hakları DIGITURK’e ve LİG TV’ye ait olan maçlar bazı internet siteleri tarafından kanunlar hiçe sayılarak yayınlanmaktadır.

Kanunların kurumumuza yüklediği bütün yükümlülükler eksiksiz yerine getirilip içerik ve yer sağlayıcılar defalarca uyarılmasına rağmen internetten illegal yayın yapılmasına son verilmemiştir.

Son çare olarak yüce Türk mahkemelerine başvurulup illegal yayınları yapan sitelerin verdiği zararın durdurulması talep edilmiştir. Mahkeme yasal olarak herşeyin yapıldığını ve ihlalin hala durdurulmadığını tespit ederek bu sitelere erişimin engellenmesi kararı vermiştir.

Bu kararın uygulanması ile birlikte Blogspot'ta bazı bloglara da erişimde problemler ortaya çıkmış olup, bu problemlerin tek sorumlusu uyarıldığı halde illegal içerikleri yapan sitelerin yayınını ısrarla durdurmayan Google ve Blogspot'tur.

Halkımızdan almış olduğumuz destekle Türk futboluna yaptığımız yatırımlarla birlikte, illegal maç yayınlayan kişi ya da kişilerle mücadelemiz devam edecektir.

Kamuoyuna saygılarımızla sunulur.

http://www.ligtv.com.tr/?r=1&hid=88201

Bence her zamanki gibi şikayetlere aldırış etmeyen google suçlu. Youtube kapanması da aynı şekilde olmadı mı? Devlet yetkilileri o kadar talepte bulundu ama umursamadılar. Şimdi de aynı durum var.

Ticari amaç gütmeyip kendince blog yazan yazan arkadaşlar için üzüldüm. Eğer bu işi gerçekten severek yapan bloggerlar yılda 25 lira gibi bir ücreti alan adı ve hosting için verebilir diye düşünüyorum.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst