İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bloguma Ne Oldu ?

eL-Turkey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
s.a arkadaşlar blog siteme birşeyler oldu 1 gün 2 gün önce hitim 635 oldu dün öglene kadar 170 oldu ve gece 12de 208 ile bitti.bugün ise hitim henüz 13 normalde şuan 150 falan olması gerekiyor.

sandboxa düşme gerekçelerini araştırdım biraz indexlerimin silinmesi gerekiyormuş ama indexlerim oldugu gibi duruyor hatta bıgün biraz daha artmış.

ama kontrol ettim 635 oldugunda googleda çıktıgım kelimelerde çıkmıyor. bir çok kelimede ilk sayfadaydım şimdi yokum.

önceden google'a blogun adını yazdıgında ilk sayfanın ilk 7 tanesinde benim blogum çıkıyordu şimdi hiç birinde çıkmıyorum

blog adresi:http://filozofren.blogspot.com

Own

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Sayfa içeriğinde değişiklik yaptıysan arkadaşım google eskiyi temizleyip yeniyi yükleyene kadar siteni gerilere atıyor ondan olabilir

eL-Turkey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hmm mesela sürekli film paylaşımı yapıp sonra komik konu açmak gibi mi ?

NovaCep

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Blogspot.com engellemesi yüzünden hit kaybı herkeste var.

eL-Turkey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ama benimki engelleme bittikten sonra hitlendi yinede o yüzden olmuş olabilir mi ?

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
bi süre sonra hitler normal e döner diye düşünüyorum.

@NovaCep , katılıyorum engelleme ile bağlantılı olabilir.

eL-Turkey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
engelleme hala devam etmiyor diye biliyorum.yinede bu yüzden olmuş olabilir mi ? hit engelleme bittikten sonra arttı ?

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Güncel blog tarzında olduğu için siten, belki bu sıralar yazdığın şeyler ilgi çekmiyor olabilir. Sitene baktım o geldi aklıma. Bİde google seni arkalara atmış olabilir, anladığım kadarıyla haber sitelerinden falan, sağdan soldan kopyala yapıştır yapıyosun.

chalap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
bu olay benim blogda da oldu ve o zamanlarda ne engelleme vardı ne de içerik değiştirmiştim. Sebebini bir türlü anlayamadım. Belli bir zaman geçtikten sonra kendiliğinde toparlanmaya başladı...
Bence sen de biraz bekliceksin düzelmesi için...

eL-Turkey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yorumlarınız için teşekkürler.-60 diyen arkadaşlar oldu bana ama nedir bu -60 bir bilgisi olan varmı ?

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Bu olay ne zamandır var 10 gün olsa bile endişelenmeyin Google'da dalgalanma olmuş olabilir.Hit sorunuda blogspot engellenmesinden kaynaklanıyordur belki..

eL-Turkey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dün öglenden beri var bu sorun hala devam ediyor 'filozofren' yazdıgımda bile googleda ilk sayfada çıkmıyor normalde ilk 7 tanesi benim blogumdu

kalenderm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bana kalsada engellenmeden kaynaklabilir ayrıca konular hakkındaki rebakatte siteni alt sıralara düşürebilir ee tabi bide sandbox olasılığı var bence biraz düşüş yaşadıgın konulara sosyal ağdan hit cekmeye calıs düzelme yaşanmazsa sandbox a düşme olasılığı göz önünde bulundur gördüğüm kadarıyla içerik özgün değil sanboxa düştüyse bi kaç konuyu silmen gerekecek bildiğim kadarıyla yanlışta yönlendirmek istemiyorum

eL-Turkey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yorum için teşekkürler hocam.başka arkadaşlarında görüşlerini almak istiyorum konu temizligi yapmaya başlıyacagım ona göre

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.