İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bloğumdaki konular çalınıyor!

chalap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
solucan.web.tr sitesi bloğumdaki konuları kaynak göstermeden çalıp yayınlıyor!
Bunu nasıl engelleyebilirim acaba?

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Neyi çalıyorlar tam olarak blogdan? Dailymotion embedlerini mi?

chalap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9

Kunteg

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Arkadaş yardımcı olmuş zaten, sağ sol kopyalama eklentisini kur demiş

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
yapacağın hiçbir şey yok muhtemelen botla alıyor. bu işi yararına çevirmek için noktaya virgüle ve istediğin kelimelere linkini yazıp backlink kazanmaya çalışıp bu durumu lehine çevireceksin.

spor toto dedin de iki haftadır 12 de kaldım.bakalım bu hafta 9da 9 gidiyordu en son

chalap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
peki o botlar engellenemez mi kardeşim ya? bunun sağ sol tıklamayla alakası yok çünkü...

spor totoda 5 kere 13, 3 kere de 14 tutturdum bi 15 tutmadı... Yılmadan devam :)

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Yazılarını, yazı başına 50 kuruştan tescilleyip tescil belgelerini sana yollarım. Bunların yasal geçerliliği var ve teknik olarak yazıların ilk sende olduğunu ispatlıyor. İlgilenirsen iletişime geçebilirsin.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
peki o botlar engellenemez mi kardeşim ya? bunun sağ sol tıklamayla alakası yok çünkü...

spor totoda 5 kere 13, 3 kere de 14 tutturdum bi 15 tutmadı... Yılmadan devam :)

yolu yok.boşver çalsın sen dediğim gibi backlink kas kelimelere yazılarını kısa tut devamı burda yazan linkler ver kendi sitene.bu durum senin lehine bir durum üzülecek bir durum yok.

idea

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
bizim blog sayfamızdan alıp kendi sitelerinde yayınlayan kişiler var. aslında yazı tarihine bakınca ilk bizim yayınladığımız belli oluyor. :)

biz bu tür siteleri Google'a spam site olarak bildiriyoruz. Google'da arama sonuçlarının kalitesini korumak amacıyla yardımcı oluyor.

isteyen arkadaşlar burayı ziyaret edebilirler.

http://www.google.com.tr/webmasters/spamreport.html sayfasından "Yinelenen site veya sayfalar" seçeneğini işaretleyeceksiniz.

saygılar..

chalap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
İdea arkadaşım rica etsem o formda boş yerlere ne yazılacağını da tarif eder misin kısaca...

idea

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
öncelikle hemen spam olarak hemen bildirme derim. önce site sahibine bunu bildir. aldığı yazının kaynak linkini sayfanın altında yazmasını söyle.(senin sitenin reklamı için iyidir.)

ayrıca spam sayfa bildirirsen o kişinin adsense hesapları varsa tehlikeye girebilir.. sonuçta adsense hesapları spam sayfalarda kullanılması google adsense politikalarına aykırı. bunu mutlaka ilet o kişiye :D

1 hafta gibi müddet ver. istediğiniz gerçekleşmezse bildireceğini söyle. olumsuz yanıt alırsan yada isteğiniz gerçekleşmezse bildirin.

ayrıca size verdiğim linkte açıkça belirtilmiş nereye ne yazacağınız. parantez içlerini dikkatli okuyunuz. doğrusu ekleyeceğim birşey yok. iyice açıklanmış..

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bence Google'a hic form filan doldurma, senin siteni de spam diye nitelendirip iyice dusurmesinler.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
dostum olayı kişiselleştirme. şikayet etmek falan hikaye. incelendiğini bile sanmıyorum o maiilerin.

sen dediğimi yap kelimelere linklerini göm üç haftaya süper olur.keşke herkes benim sitelerimden botla yazı çalsa .misalen imzamdaki sitede 15bin film var.keşke çalsalar hepsini :)

VuuB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Aynı Durum bendede Söz Konusuydu .
Yazıyı Secme ve Sag Tuş Yasagı koyun ;)

chalap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
solucan.web.tr hırsızlığa ve emeğe saygısızlığa devam edip konularımı hala kopyalıyor hem de hiç kaynak göstermeden...

Bu nasıl bir adiliktir anlamış değili. Kaç kere mail atıp durum hakkındaki rahatsızlığımı bildirdim ama bir sonuç alamadım!

Hırsızın linki : http://www.solucan.web.tr/spor/lega...or-toto-tahminleri-04-05-06-07-mart-2011.html

Benim konu linki : http://bankoiddaakuponum.blogspot.com/.../30-hafta-spor-toto-tahminleri-04-05-06.html

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.