İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blogumdaki yorum formu kayma sorununu nasıl çözerim?

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Dün blogumun temasını değiştirdim.Yorum formu sorun çıkardı.Firefoxta yorum formu sorunsuz görünüyor ie6dada öyle ama ie7de yorum formu kaymış olarak görünüyor.

Bu sorunu nasıl çözebiliriz.Kodlama pek bilmediğim için bişey anlamıyorum.

Firefox:
ffmq3.png

İE7:
ie7zv9.png

Girip kontrol etmek için: GÖKHAN BLOG herhangi bir konuya ie7 ve firefox ile girip bakın.Yorum formu ie7de kaymış durumda ve yorum yapılmıyor..

X

Xman

Misafir
css den girip yorum forumu boyutunu birkaç değer küçültürsen sorun kalmaz sanırım.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
css den girip yorum forumu boyutunu birkaç değer küçültürsen sorun kalmaz sanırım.

Bunun soruna çözüm olacağını sanmıyorum ama gene dene...

Birde css dosyasına

.temizle {clear:both;}

ekle daha sonra form'un tablosunun başına <div class="temizle"></div> Şeklinde eklemeyi dene. Bu şekilde, büyük ihtimalle çözeceğini düşünüyorum...

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Bunun soruna çözüm olacağını sanmıyorum ama gene dene...

Birde css dosyasına

.temizle {clear:both;}

ekle daha sonra form'un tablosunun başına <div class="temizle"></div> Şeklinde eklemeyi dene. Bu şekilde, büyük ihtimalle çözeceğini düşünüyorum...

Oldu.Vallahada oldu billahada oldu :D
İlk denememde başarısız oldum çünkü .temizle {clear:both;} yazısını yanlış yere eklemişim sonra düzelttim ve oldu.Şuan ie7de sorunsuz görünüyor..Teşekkürler..

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Oldu.Vallahada oldu billahada oldu :D
İlk denememde başarısız oldum çünkü .temizle {clear:both;} yazısını yanlış yere eklemişim sonra düzelttim ve oldu.Şuan ie7de sorunsuz görünüyor..Teşekkürler..

Bu kadar mutlu olmana sevindim Gökhan. :D

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
herşey rep değildir arkadaşlar, ama genede teşekkür ederim... :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.