hayırlı olsun güzel
siyah uygun olmamış diyecektim fakat siteye baktığımda ne kadar da hoş durduğunu gördüm
aslında sırf gökhan için anlık ileti modülü kurmak lazım foruma
Gökhan tasarımı tamamen değiştirmelisin bence para biriktirip paraya kıyıp h-yaman gibi bir tasarım yaptırabilirsin. O zaman daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum.
aslında sırf gökhan için anlık ileti modülü kurmak lazım foruma
Sağa bir tarafa wordpress widget gibi. Gökhan widget
saat 15:15 :Blogumu kurdum.
saat 15:17 :Blog çok güzel oldu öff bea.
saat 15:19 : köşediki banneri değiştirdim.
.
.
.
.
.
saat 00:00 : Blogum uyuyacak girmeyin.
Gökhan alınmazsın umarım şaka yapıyorum. Benimde blogum var onla ben de senin gibiyim.
valla kusura bakma sitendir,oradan para kazanıyorsundur,tekilin var olabilir ama yani bir blog için bu kadar kasman bence lüzumsuz sonuçta fan sitesi değil. başka bir siteye bu kadar ilgi göstersen daha iyi yerlere gelebilir. ona bakarsan dışarı da bir online oyun yaptırmaya kalkışsan 5000-10000 dolardan başlar. böyle bir sistem yaptım ama hiç sözünü bile etmiyorum bir kere sitede tanıttım o kadar. gelecek olan kendisi gelir gerekli yerlere reklam verdim mi okdir.
Aslında ben fazla yazmıyorum. Böyle düşünmeniz tamamen psikolojiniz gereği. Forum pek aktif değil günde toplasan 100 mesaj çıkmıyor o yüzden göze fazla batıyor. İsmi lazım değil diğer webmaster forumunda aynı yazıları aynı şekilde yazsam gayet hoş karşılanır. Siz orda üye olsanız sizde gayet hoş karşılarsınız ve bu kadar kafaya takmazsınız.
Yeni mesajlar linkine tıkladığında bu konuyla beraber senin ilgili çeken 1000 tane daha konu olsaydı bu konuya ya mesaj yazmazdın ya da bu kadar üstelemezdin. İnsanların psikolojisi bu şekilde işliyor. Kendi alanınla ilgili öncelik durumu 5 yıldızlı olan bir konu olsa bu konuyu onun arkasına atarsın. Kendi alanınla ilgili öncelik durumu 3 yıldızlı bir konu olsa hem o konuyla hemde bu konuyla ilgilenirsin. Kendi alanınla ilgili öncelik durumu tek yıldızlı bir konu olsa veya hiç olmasa mutlaka bu konuyla ilgilenirsin. Kendi alanınla ilgili öncelik durumu yüksek bir konu olmayıncada beynin bu konuya gereğinden fazla yoğunlaşır ve kendi alanın olmadığı içinde beynin tersine aykırı kararlar vermeye başlar.neden psikolojik olsun?