İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blogumun yeni teması nasıl olmuş?

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Daha önceden blogumun temasını değiştireceğimi söylemiştim.Bugün temayı değiştirdim.

Bakalım beğenecekmisiniz? Baştan söyliyim.Temayı daha yeni kurdum ve yapacağım ayarların daha %50sini ancak yapabildim.

www.gokhanblog.com

Temada şuan 2 sorun var.Biri hiçbir yazının altında önceki kayıtlar, ana sayfa, sonraki kayıtlar gibi bağlantılar görünmüyor.İkinciside wordpress tarzı yorum formunu kullanınca yorum formu sağa kayıyor ve görüntülenmiyor.O yüzden şimdilik eski yorum gönderim biçimini kullanıyorum..

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
eskisine göre güzel

X

Xman

Misafir
Walla hocam darılmaca gücenmece yok sen bu temayı hemen değiş, çok basit ve düz görünüyor görsellik sıfır, ayrıca arkafondaki koyu ton yerine daha canlı bir renk seçerek mevcut temayıda iç acıcı bi hale getirebilirsin ;) kolay gelsin.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Walla hocam darılmaca gücenmece yok sen bu temayı hemen değiş, çok basit ve düz görünüyor görsellik sıfır, ayrıca arkafondaki koyu ton yerine daha canlı bir renk seçerek mevcut temayıda iç acıcı bi hale getirebilirsin ;) kolay gelsin.

Merak etme tema olarak bunu kullanıcam.Yakında logo falan yapıcam ve daha onlarca ayar.Temayı kuralı daha çok kısa bir süre oldu..

X

Xman

Misafir
Arkadaki siyah yerine hafif koyu bir yeşil bu temada çok daha hoş görünür bana göre :)

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Google Chrome'la sitene girince şöyle bir uyarı çıkıyor.

http://img519.imageshack.us/img519/7338/gblogvc2.jpg

İstersen tarayıcıyı bi güncelle.Daha öncedende birinde bu hata çıkmıştı ve ben kendim google chromenin güncel sürümünü indirip denedim böyle bir sorun çıkmadı.Kullandığım realist kodundan dolayı olabilir.Sitede kötü niyetli bişey yok..

Bloggerde arkaplan değiştirmek için kod gerekiyor.Dediğini denerim ama şimdi mümkün değil..Zaten logo falan yapıcam..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.