İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

BLOĞUNUZA YORUM ALMANIN YOLLARI

FUNDA

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Nisan 2011
Mesajlar
147
Reaction score
2
Yorumlar blogların olmazsa olmazlarıdır. Bunun için bloglarınıza yorum almanın yollarından bahsetmek istiyorum.


1-Kaliteli ve güncel yazılar yazın. Ancak güncel yazılar derken hergün yazı yazmanız ana sayfada yer alan yazınızın değişmesine neden olacaktır. O yüzden haftada 2-3 adet yazı yazmanız yeterli olacaktır.


2-Soru soran ve yorum isteyen yazılar yazın. "Siz internetten para kazanmaya nerden başladınız?" , "Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum" ya da maddeler halinde bir yazı yazdığınız da "Eksik gördüğünüz ve ilave etmek istedikleriniz varmı?"


DEVAMI İÇİN
 

lbrk

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Şubat 2010
Mesajlar
346
Reaction score
3
Hit almak içinde benden bir yöntem :) Konunuzun bir kısmını forumlarda yayınlayıp "devamı için" diye konunuza link ekleyiniz. Ama yazı faydalı olmuş :)
 

2dark

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Ocak 2008
Mesajlar
212
Reaction score
1
diğer bloglara yorum yazıp bloggerlarla iyi geçinmek de çok faydalı olacaktır
 

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Ağustos 2010
Mesajlar
3,114
Reaction score
100
Konum
Kocaeli
Yazdıklarınıza pek katılmıyorum.

Bunlar blogumuza yorum almaya değil, olsa olsa facebookta yorum almanıza yarar.

Arkadaşına yorum bırak oda sana bıraksın mantığıyla yürümez bu iş. Önerileriniz tamamen taşıma su ile değirmen döndürme üzerine.

Yazılarınız beyin fırtınası yapılmasını gerektirecek kadar ilginç bir konuda değilse ve/veya teknik destek vermiyorsanız aldığınız yorum sayısı belli bir rakamı geçemez.

Sizin yazdığınız yöntemlerle sadece 'Teşekkürler" şeklinde yorum alırsınız onunda seo açısından bir önemi yoktur. Önemi olan konuyla ilgili anahtar kelime olabilecek sorular sorulması ve bu konuda yapılacak tartışmalar ile google vb. arama motorlarından hit çekebilecek (seo'lu) yorumlar yapılmasıdır. Önemli olan kaç adet yorum yazıldığı değil, içeriği zengin kaç adet yorum yazıldığıdır. Sitenize 100 adet teşekkürler de yazsalar size bir katkısı olmaz.

Sadece 3. Maddeye katılıyorum.

1. Maddede de hata var, güncellikle yorum arasında bağlantı çok fazla yok bence, yazım tarihi 2008'de olsa, hala geçerliliğini koruyabilen sağlam bir tezse (yazıysa), o yıllar geçsede her ay yeni yorumlar alacaktır. Özgünlük önemli dediğiniz gibi.

2,4 ve 5. maddeleriniz ise eşe dosta yorum yaptırarak taşıma su ile değirmen döndürmektir, yani facebookta işe yarıyacak şeyler.

Ekleme: Başlığın tamamını büyük harfle yazmanız forum kurallarınca yasaktır. BÜYÜK harfle veya bold olarak yazmak internet ortamında bağırmak ve saygısızlık olarak kabul edilir. Gelişmiş seçeneklerden bunu düzeltebilirsiniz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst