İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

BMW'nin MERCEDES'i ezdiği reklam :)

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bilmiyorum arkadaşlar daha önce verildi mi? ama sanırım reklam stratejilerimiz için güzel bir örnek olabilir. :)

A Mercedes can also bring driving pleasure... yani meali : Bir mercedes aynı zamanda sürüş keyfini getirebilir :) ilk başta mercedes ne güzel reklam yapmış diyorsunuz ama sonra mesajı okuyunca bmw nin mercedese kendini taşıttığını ve sürüş zevkini ona getirttiğini görüyorsunuz. bence olay budur...

drivingpleasure8eq.jpg

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
reklam güzel de, bölümün formatı değişti sanırım..

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
başka bölüm yokki reklam stratejileri ve kritik yapabileceğimiz bir yer ¿ mecbur burayla idare edecez artık :)

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
bilmiyorum arkadaşlar daha önce verildi mi? ama sanırım reklam stratejilerimiz için güzel bir örnek olabilir. :)

A Mercedes can also bring driving pleasure... yani meali : Bir mercedes aynı zamanda sürüş keyfini getirebilir :) ilk başta mercedes ne güzel reklam yapmış diyorsunuz ama sonra mesajı okuyunca bmw nin mercedese kendini taşıttığını ve sürüş zevkini ona getirttiğini görüyorsunuz. bence olay budur...

drivingpleasure8eq.jpg

Bende tam tersi etki yaptı, BMW ,Mercedese o kadar güveniyorki kendi araçlarını taşıttırıyor

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şu en öndeki ve üstteki arabanın siyahından alacam az kaldı :p

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence tam tersi BMW arabalarını mercedese emanet ediyor, ayrıca resime ilk baktığımda mercedes tır dikkatimi seçti.Bence bu reklamda bir ortaklık kokusu var, her iki firma ortak hazırlamış gibi geldi bana.

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla bende de Mercedes ön planda imajı oluştu
"Bunlar böyle yapsın cangıllı cungullu arabalar biz işimize bakarız, gerektiğinde taşırız bundan gocunmayız, merco bulamıyosanız bigmek yiyin" bir çok gizli mesaj saklı.. Ayrıca Tümer'in poziyonu kırmızı karttı.

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar reklamı yayınlayan bmw :) sanırım çok ince düşünmediniz. şimdi evinize birşeyler aldınız pazarda bir hamal buldunuz ve aldığınız değerli eşyaları ona taşıtıyorsunuz daha sonra hamal değerli eşyalarımı taşıyabilir diye söylerseniz hamal mı ön plana çıkmış oluyor ? :)) mükemellik detaylarda gizlidir. ben de direk ezildi mercedes yani hamal muamelesi gördü :) ayrıca hangi mod. bunu geyik bölümüne taşıdıysa bu reklam stratejilerine geyik olarak bakıyor herhalde.. bravo herkesin bilgisi bakışı kapasitesi aynı değil demek ki...

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Bence de Mercedes kamyon on plana cikmis.
Ve cok hos gorunuyor. BMW lar uzak planda kalmis.
Reklam bence biraz hatali yapilmis...

n0tepad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyinete katılıyorum. zaten sanmıyorum bunun bmw yapabileceğini :) kolay mı en büyük rakiplerinin adını izinsiz kullanarak boyle birşeyi yapması ?

soyle reklamı vardı bilmiyorum syrettinizmi. bir market var orada pepsi dükkanın kapısının yanında da coca cola dolabı var. cocuk düşünüyor napsam ne alsam diye sonra gidip marketten pepsi alıyor sonra pepsiyi yere koyuyuor ve üzerine cıkıp coca cola dolabına bozuk para atıp colayı alıyor :)

bunlar bence amatörlerin yaptıkları isler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.