İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Boğaziçimizin Rengarenk görüntüsünü çektim...

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Boğaziçi Köprümüzün rengarenk görüntüsünü sizler için kendim video ya alıp izlettirmek istedim ne zamandır yapmak istiyordum üstelik yaşadığımız yer (Terzi kendi söküğünü dikemez ya) :D 23 Nisan Gecesine nasip oldu ...

http://www.youtube.com/watch?v=ey8rBB7A0-M

Sırf video için uyandım he :D

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
guzel oldu ellerine sağlık diyeyim ilk once ama goruntu biraz kalitesiz cıktı gibi

M

maiL

Misafir
şenol herkes senin gibi para basmıyo :p para olsada profesyonel kamera ile görüntülesek boğazı izlettirsek burdan :p

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
ben kalpazanmıyım olm para basayım :eek:

sitemedya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
işte, klasik düz mantık bürokrasiyi kıran, zamana ayak uyduran güzel bir çevrecilik örneği.
köprüyü ışıklandıran ve bunun böyle olmasını sağlayanlara buradan teşekkür ederim.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Rica ederim arkadaşlar en yakın zamanda Nokia 9500 dan N95 e terfi edeceğim onun kamera çekimi daha güzel sizlere daha iyi kalite de çekimler getireceğim ;)

Teşekkür eden arkadaşlara bende teşekkür ederim...

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Rica ederim arkadaşlar en yakın zamanda Nokia 9500 dan N95 e terfi edeceğim onun kamera çekimi daha güzel sizlere daha iyi kalite de çekimler getireceğim ;)

Teşekkür eden arkadaşlara bende teşekkür ederim...

senin n95 gümrüğemi takıldı noldu, bir aydır alacan :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.