İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Seo İpucu Bol Backlink Değil , Kaliteli Backlink Alın !

burakisci

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
158
Reaction score
1
Bir çok arkadaşımız ne yazık ki ne kadar çok backlink alırsa o kadar yükseleceğini düşünüyor ; ancak yanıldıkları bir nokta mevcut , backlinkin kalitesi.Google'nin gözünde çöpe dönmüş onlarca siteden backlink size ne kazandırır bunu bir düşünün , bu linkler size kısa süre de yarar sağlasa da ardından çok kötü zarar verecektir.

Bugün birçok webmaster formunda hazır link listeleri paylaşılıyor.Kesinlikle görmüşsünüzdür arkadaşlar.Başlıkları genellikle "32000 do follow link" , "Oto onaylı wordpress siteler" vb. gibi olacaktır.Arkadaşlar unutmayın ki bu listeleri sadece siz görmüyorsunuz ya da sadece bu ülke de paylaşılmıyor.Emin olun ki sizden önce verilen bu listelerde ki sitelere onlarca site eklenmiştir.Şimdi düşünün Google bir sayfasında onlarca link bulunan bir sitede ki linkleri umursar mı ?Bunun için arkadaşlar link eklemeden önce link ekleyeceğiniz sayfalarda ki link çıkışlarına bakın.Fazla link çıkışı bulunan ve çöplüğe dönmüş bir sayfada linkiniz bulunması size hiçbir yarar sağlamaz , üstelik bunun gibi onlarca çöplüğe dönmüş sayfada linkinizin bulunması Google'nin sizi spam site olarak algılamasına bile neden olabilir.

Diğer taraftar sitesinden fazla link çıkışı bulunmayan kalite , güncel , istatistikleri iyi olan bir siteden backlink almak size çok fayda sağlayacaktır.Çünkü bu siteler Google tarafından sevilir ve sürekli indexlenir , böyle birkaç sitede linklerinizin bulunması emin olun ki yüzlerce çöplüğe dönmüş siteden aldığınız backlinklerden daha iyidir.

*Yorumlarınızı sitemizde de belirtirseniz seviniriz.

Kaynak : Bol Backlink Değil , Kaliteli Backlink Alın !
 

xclever

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Kasım 2010
Mesajlar
1,101
Reaction score
45
Konum
Antalya
benzer içerik olmasa bile içerikle alakalı yazılan bir makalenin içerisine yerleştirilen link daha iyidir
 

gunduzbey

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mart 2012
Mesajlar
93
Reaction score
0
teşekkürler, sağlam backlink almak daha iyidir tabi..
 

Paratoner1

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Mart 2012
Mesajlar
22
Reaction score
0
değeri düşük bir sitenin anasayfasından link alacagına değeri yüksek bir sitenin herhangi bir indexinden link al daha makbuldür.
 

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Nisan 2010
Mesajlar
2,895
Reaction score
36
Backlinkin hepsi iyidir, tabi çöpe dönmemiş ve içeriği benzer sitelerden alınan backlink daha değerlidir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst