KISA SÜRELİĞİNE FİYATLAR AŞAĞI ÇEKİLDİ! Kampanyayı Kaçırma !
Arkadaşlar bu işte yeniyiz öncelikle onu söyleyeyim. Şimdi, planım şöyle: İlk olarak ilk 5 kişiye bedava 200 er üye,
Sonrasında ise 5 kişiye, 10.000 üye çekimi referans amaçlı 5 TL'den yapılacaktır. KISA SÜRELİĞİNE FİYATLAR AŞAĞI ÇEKİLDİ! Kampanyayı Kaçırma !
Ayrıca 10k'dan fazla alışveriş yapan bütün arkadaşlara abone bonusumuz mevcuttur.
Aktiflik Hakkında;
*Bütün hizmetler organik ve Türk üyelerden oluşmaktadır*
***Hizmetlerimiz***
--Facebook beğeni & abone & liste & durum--
Tamamen Organik ve Türk kullanıcılar!
5k: 3 :tl: KISA SÜRELİĞİNE
10k+1k : 7,5 :tl: (+%10 bonus) +1k abone KISA SÜRELİĞİNE
20k+3k : 15 :tl: (+%15 bonus) +2k abone KISA SÜRELİĞİNE
50k+10k : 40 :tl: (+%20 bonus) +5k abone KISA SÜRELİĞİNE
100k+25k : 75 :tl: (+%25 bonus) +5k abone KISA SÜRELİĞİNE
Tam tersi de geçerlidir, yani 10k abone alana,1k fazladan abone ve 1k sayfa beğenisi kasmaktayım.
--Ask.fm yanıt beğeni --
1k : 0,75 :tl: KISA SÜRELİĞİNE
--Twitter takipçi ve retweet arttırma--
daha sonra hizmetlerimiz arasına eklenecektir.
***İletişim***
*pm'den telefon numaramı alabilirsiniz.(tabii ki her isteyene verilmeyecektir)
*Ayrıca yakın zamanda bir web sitesi kurup, siparişleri form ile almayı ve sizin de işinizi kolaylaştırmayı düşünüyorum. Umarım, düşündüğüm kadar profesyonel çalışabilirim. Konumu okuduğunuz için alan almayan herkese teşekkür ederim
MSN:[B][COLOR="Red"][email protected][/COLOR][/B]
***Ödeme Seçenekleri***
***Neden seni seçmeliyiz?***
*Bugüne kadar kimsenin hakkını yememeye elimden geldiğince dikkat ettim, beni bilen bilir. Simdi de elimden gelen gayreti göstereceğim.
*Tabii ki sizin görüşlerinizi de her zaman olduğu gibi dikkate almaya çalışacağım.
*Abone sayılarınızı verdiğiniz siparişten biraz daha yüksek tutacağım tabii ki,insanların beğeniyi bırakması durumuna karşılık alınmış bir önlem.
*İnsanların çıkıp çıkmaması sizin paylaşımlarınıza bağlıdır ama ben yine de elimden gelen yardımı göstereceğim.
*Ben ticarete al-sat olarak değil gerçekten arkadaş kazanma ve esnaflık derecesinde bakıyorum. Zaten çoğu dostumu bu işlerden kazandığım da söylenebilir. Çok bir karım yok bugüne kadar yaptığım işlerden. Karım yanıma kalan dostluklar
*EN ÇOK dikkatimi çeken konu sunucunun sıfırlanması durumunda arkadaşlarla bağlantı kurulamayıp forumda çeşitli konuların açılıyor olmasıydı,bu yüzden Profil veya sayfa bilgilerinizi alışverişimiz tamamlanana kadar kayıt altında tutacağım.
* Ayrıca, müsait olmadığım zamanlarda mutlaka aynı gün size ulaşıp sorununuzla alakalı konuşurum o yüzden bu arkadaş siparişi aldı haber yok demeyin sonuçta öğrenciyim
Ve ayrıca bu forumdan da T-hunter'a ÇOK TEŞEKKÜR ediyorum, benimle gerçekten çok ilgilendi. Allah razı olsun.
Bu arada, sayfalarınız kapatıldığı takdirde telafisini yapıyorum.
***Referanslarımız***
Arkadaşlar bu işte yeniyiz öncelikle onu söyleyeyim. Şimdi, planım şöyle: İlk olarak ilk 5 kişiye bedava 200 er üye,
Sonrasında ise 5 kişiye, 10.000 üye çekimi referans amaçlı 5 TL'den yapılacaktır. KISA SÜRELİĞİNE FİYATLAR AŞAĞI ÇEKİLDİ! Kampanyayı Kaçırma !
Ayrıca 10k'dan fazla alışveriş yapan bütün arkadaşlara abone bonusumuz mevcuttur.
Aktiflik Hakkında;
*Bütün hizmetler organik ve Türk üyelerden oluşmaktadır*
***Hizmetlerimiz***
--Facebook beğeni & abone & liste & durum--
Tamamen Organik ve Türk kullanıcılar!
5k: 3 :tl: KISA SÜRELİĞİNE
10k+1k : 7,5 :tl: (+%10 bonus) +1k abone KISA SÜRELİĞİNE
20k+3k : 15 :tl: (+%15 bonus) +2k abone KISA SÜRELİĞİNE
50k+10k : 40 :tl: (+%20 bonus) +5k abone KISA SÜRELİĞİNE
100k+25k : 75 :tl: (+%25 bonus) +5k abone KISA SÜRELİĞİNE
Tam tersi de geçerlidir, yani 10k abone alana,1k fazladan abone ve 1k sayfa beğenisi kasmaktayım.
--Ask.fm yanıt beğeni --
1k : 0,75 :tl: KISA SÜRELİĞİNE
--Twitter takipçi ve retweet arttırma--
daha sonra hizmetlerimiz arasına eklenecektir.
***İletişim***
*pm'den telefon numaramı alabilirsiniz.(tabii ki her isteyene verilmeyecektir)
*Ayrıca yakın zamanda bir web sitesi kurup, siparişleri form ile almayı ve sizin de işinizi kolaylaştırmayı düşünüyorum. Umarım, düşündüğüm kadar profesyonel çalışabilirim. Konumu okuduğunuz için alan almayan herkese teşekkür ederim
MSN:[B][COLOR="Red"][email protected][/COLOR][/B]
***Ödeme Seçenekleri***
***Neden seni seçmeliyiz?***
*Bugüne kadar kimsenin hakkını yememeye elimden geldiğince dikkat ettim, beni bilen bilir. Simdi de elimden gelen gayreti göstereceğim.
*Tabii ki sizin görüşlerinizi de her zaman olduğu gibi dikkate almaya çalışacağım.
*Abone sayılarınızı verdiğiniz siparişten biraz daha yüksek tutacağım tabii ki,insanların beğeniyi bırakması durumuna karşılık alınmış bir önlem.
*İnsanların çıkıp çıkmaması sizin paylaşımlarınıza bağlıdır ama ben yine de elimden gelen yardımı göstereceğim.
*Ben ticarete al-sat olarak değil gerçekten arkadaş kazanma ve esnaflık derecesinde bakıyorum. Zaten çoğu dostumu bu işlerden kazandığım da söylenebilir. Çok bir karım yok bugüne kadar yaptığım işlerden. Karım yanıma kalan dostluklar
*EN ÇOK dikkatimi çeken konu sunucunun sıfırlanması durumunda arkadaşlarla bağlantı kurulamayıp forumda çeşitli konuların açılıyor olmasıydı,bu yüzden Profil veya sayfa bilgilerinizi alışverişimiz tamamlanana kadar kayıt altında tutacağım.
* Ayrıca, müsait olmadığım zamanlarda mutlaka aynı gün size ulaşıp sorununuzla alakalı konuşurum o yüzden bu arkadaş siparişi aldı haber yok demeyin sonuçta öğrenciyim
Ve ayrıca bu forumdan da T-hunter'a ÇOK TEŞEKKÜR ediyorum, benimle gerçekten çok ilgilendi. Allah razı olsun.
Bu arada, sayfalarınız kapatıldığı takdirde telafisini yapıyorum.
***Referanslarımız***
Oha oha diyorum beyler mükemmel süper hız herşey. Arkadaşlar Bence Alın yani kesin. Organik aboneler full türk. Öneriyorum.
İşini harika yapıyor . Çok teşekkür ederim hocam
Güvenilirdir Ask.fm Beğeniler Gelmiştir.
teşekkürler !!!
Arkadaş güvenilirdir . Refarans çekimini yaptı . Hayırlı işler.
Arkadaş güvenilirdir, 250 Abone Gelmiştir Hayırlı İşler
Arkadaşlar Siparişimi Verdim Ve artmaya başladı
Güvenilir arkadaşlar
Arkadaş Güvenilirdir Şiddetle Öneriyorum Bu Fiyatlar Kaçmazzz
mükemmel birşey arkadaşlar güvenilir ve hızlıdır