İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bol Dönüşümlü Daha Önce Hiç Görmediğiniz Zırhlar Ve Silahlar Wslik Pvp

muttalip31

0
Yasakli Uye
Katılım
24 Kasım 2014
Mesajlar
272
Reaction score
0


Metin2 pvp serverler olarak sizlere hizmek vermekten son derece mutluyuz.Yaklaşık bir aydır açık olan serverimiz sizlerin sayesinde günden güne büyümeye devam ediyor.Sizlerin emekleri bizler sayesinde güvende.Kesinlikle kapanma sorunu olmayan serverimize sizlerei davet ediyoruz.Sizleri oyunumuza bekliyoruz.Amansız bir mücadeleye katılmak için daha ne bekliyorsun.

Daha Önce Hiç Görmediğiniz Bir Çok Zırh Kostüm Olarak Eklendi.
15Adet ZIRH DÖNÜŞÜMÜ
14Adet SİLAH DÖNÜŞÜMÜ
Renkli 75 Level Silahlar Aktif (Zehir,Kin Vb.)
5Başla 250Bitiş
G Npc
Renkli Titan - Renkli kraliyet - Betalar Aktif
4Envanter
Lonca Liderlerinin Aktif Sistemi
Lonca Tanıtım Sistemi
İtem Kilitleme
İtemlere 4Taş Basabilme Özelliği
Taşlar +8e Kadar Dönüşür(+8Taşlar Renk Deiştirir)
Yan Panel Göstergesi
Gece - Gündüz Fonksiyon
Her Şehirde Sabit 4 Adet TÜRKİYE Bayrağı
F5 Efsun Botu
Arena Map Aktif İçerisinde 6Adet Mavi Ölüm
Catacomb Aktif
Kasılmanız İçin +85 Map Aktif
Mavi Ölümden 1Adet Kıyafet Ve 1 Adet Ametist Anahtar Düşmektedir Metin2 pvp
Biyolog Aktif
Droplar %1000
Daha Fazlasını Oyunumuza Gelip Görebilirsiniz.

3qgjjj.jpg

Pvp serverler genelde sağlam bir altyapı gerektirir.Serverimizin altyapısı son derece sağlandır.Gerek sunucu yönünden gerek files yönünden açıksız bugsuz bir ortam sunduk.Makinamızda kesinlikle kapanma derdi yok.Makinamız kendimize aittir ve facebook sayfamızda gerekli açıklamalar yer almaktadır.Bunları inceleyerek sizlerde oyunun kalitesini anlayabilirsiniz.

6XMqPN.jpg

Metin2 emek serverler listelerinde veyada sitelerinde serverimizin tanıtımını görebilirsiniz.Serverimiz kesinlikle ful zor şekilde bir server değildir.Servermizin yapısı 120 silahlı olarak geçtiği için serverimiz orta serverler gurubuna girmektedir.Bazı serverler gibi serverimizin ömrü kesinlikle kısa değildir.Benim bunları aslında yazmama bile gerek yok serverimize başladığınız andan itibaren kalitesini ve uzun ömürlü olup olmayacağını saten anlayacaksınız.Hepinizin emeklerini kendi emeğimiz sayıyoruz.

nWymM1.jpg

Metin2 editsiz pvp serverler olarak hizmet vermekteyiz.Serverimizde kesinlikle edit yoktur.Edit satışı olan serverde saten durmanızıda pek önermiyorum.Serverimizde herkez edşit şekilde ayarlanmıştır.Damageler sorunsuzdur.Serverimiz 1 aydır açıktır ve serverimizde kesinlikle edit söylentisi geçmemiştir.Herkeze eşit biçimde davaranılır.Kesinlikle yardım vb. durumlarla karşılaşmayacağınız bu servere gelmek için daha neyi bekliyorsunuz.Hepinizi bekleriz.

Metin2 wslik pvp serverler denildiğinde ilk akla gelen serveri sizler için inşaa ettik.Serverimiz kesinlikle wslik olup itemlerinizi emekle yapıp doyasıya bir mücadeleye başlayabilirsiniz.Birden çok zırh dönüşümü tabiki zırh dönüşümü dediysek saçma sapan zırhlar değil.Sizler için en iyi en hoş görüntüsü olan zırhları sizler için seçtik.Sitemizin giriş sayfasındanda sizler bunu göreceksiniz.Tanıtımımızı detaylı incelemenizi tavsiye ederim.Tanıtımımızı inceledikten sonra oyunumuzu kavrayacak ve anlayacaksınız.Hepinizi aramızda görmek isteriz.
 

0zan

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Nisan 2018
Mesajlar
40
Reaction score
0
Keşke Bu kadar Çok Silah olmasaydı Biraz Zorbir Sw Olsaydı Keşke Sadece ws Sw gibi duruyor
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst