İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bol kazanmak isteyene kısa tavsiyem.

beratxt

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
18 Eylül 2010
Mesajlar
656
Reaction score
3
Merhabalar.

Birçok kez adsense den banlanmama karşın az-çok iyi gelir elde ettiğimi söyleyebilirim.Ancak son deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.Açtığım bir blog sitesi sayesinde şuanda günde 25-30 $ arası standart birer gelir elde ediyorum.Bir çok yerde de duyabileceğiniz gibi açacağınız site kesinlikle anahtar kelimelerle tutarlı olsun.Gereksiz anahtar kelimeler kullanmak kaçınmanız inanın sizlerin faydasına olacaktır.Eğer sitenini / bloğun konusu bilişim ise , orada bilişimden uzak gereksiz anahtar kelimeler bulundurmanız Google tarafından sitenizi daha gerilere atacaktır.Temmuz başında açtığım blog sistemi tamamen sağlık üzerine kurulu ÖZGÜN hazırlanmış içeriklerle dolu.Anahtar kelimeler 40 kelimeyi açmayıp hepsi de sağlıkla ilgili terimlerden oluşmaktadır.

Tavsiyelerim :
- Blogger üzerinde blog açmayı kesinlikle ihmal etmeyin.Google tabanlı olduğu için indexleme konusunda inanın farkı göreceksiniz.
- Anahtar kelimeler açtığınız bloga uyarlı olsun ve az kelimelerden oluşsun.Kalabalık olsun diye atıyorum sağlık sitesine sakın ama sakın bilişim vs. gibi anahtar kelimeler koymayın.Çünkü Google ,siteyi indexlerken sitenin ne amacı olduğunu (bilişim mi yoksa sağlık mı ) kestiremeyeceği için sıralamarda arkalara düşeceksiniz.Ve hitiniz azalacaktır.
- Ben sağlık blog sitesi açtım inanın sağlık konusunda insanlar çok aramalar yapıyor.Blogta kullandığım anahtar kelimeler :varis , melisküs , Varikosel embolizasyonu, varikosel , kısırlık , kısırlık ve tedavi yöntemleri,mide bulantısı, zehirlenme , bel soğukluğu ve belirtileri , aidsten korunma yolları , temel bağışıklık sistemi
- Bilişim konusunda da blog açmıştım ancak bu kadar getiri elde edememiştim.
- İçerik kesinlikle özgün olsun.Oradan buradan kopyalamanız inanın bir şey fayda etmiyor daha da gerilere gidiyorsunuz. (Google daha önce yayınlanmış aynı makaleyi gördüğü zaman tarihe göre süzgeçleyecek ve sizin sonradan bu makaleyi eklemenizden dolayı sizleri geriye atacaktır.)
- Facebook.com gibi sosyal sitelerden sakın link paylaşımı yapmayın.
- Sitenizi hit sitelerine kesin koyun.Zirve100 vs. gibi yerlere.
- Link paylaşımı kesinlikle yapın.

Sağlığınız için :

- Sakın günde 2-3 $ kazanıyorum diye 12-13 $ ları görüp dert etmeyin.Bırakın kazanıldığı gibi olsun.3$ için zorlamayın neden 6-7 tıka 1$ bile alamıyorum diye laf etmeye gerek yok.Sağlığınız kadar değerli bir şey yok diye düşünüyorum.

Buyrun ayrıntılar :
http://forum.iyinet.com/google-adsense/178755-16-tik-7-77-sasirtici.html

http://forum.iyinet.com/google-adsense/178593-tek-tikla-1-24-dolar-gunun-rekoru-galiba.html
 

Serifcan

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Kasım 2010
Mesajlar
127
Reaction score
0
Yabancı siteyi Zirve100'e eklemek biraz saçma değil mi? Kim yabancı sitesine Türkiye ip'den hit ister ki? Ama yinede güzel bir anlatım olmuş teşekkürler :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst