İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bölüm Kurallarıdır !!! Konu açmadan önce mutlaka okuyunuz !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2009
Mesajlar
9,780
Reaction score
306
Bu bölüm, tamamen sosyal bir mesaj vermek için açılmıştır. İyinet Ailesi olarak, güzel birşeylere vesile olmak istedik. Kıyıda köşede kalmış, kurumaya yüz tutmuş, çoğu kimsenin önemsemediği, fakat aslında çok önemli olan durumlara dikkat çekmek istedik. Siz üyelerimizde bu açıdan bizlere destek olursanız, çok daha fazla kişiye ulaşabilir ve belkide birçok kişinin mutlu olmasını sağlayabiliriz.

Aşağıdaki durumlara dikkat etmenizi rica ediyoruz. Bu maddeleri ihlal edenlerin konuları silinecektir. Devamı halinde belirli aralıklarla uzaklaştırma cezaları verilecektir.

- Bu bölümde, site tanıtımı yapılamaz. Sosyal mesaj adı altında site reklamı yapılamaz.
- Bir yerde gördüğünüz ve paylaşmak istediğiniz durumları yazabilirsiniz. Fakat konunun tamamını yazmanız ve en altına kaynak linki eklemeniz gerekmektedir. ( Eğer kişisel sitenizde böyle bir harekete yer vermişseniz, bu hareketin doğruluğuna inanmalıyız. Yukarıdaki madde de dediğimiz gibi, sadece reklam amaçlı konu açıyorsanız kesinlikle silinecektir. )
- Siyasi içerikli mesajların verilmesi yasaktır.
- Sosyal mesaj adı altında bağış toplamak kesinlikle yasaktır. Bağış için sadece Devletin resmi organlarının reklamı yapılabilir. Bu konu kesinlikle suistimal edilemez.
- Bu kurallar her zaman değişebilir. Üyelerimizin konu açmadan önce mutlaka bu konuyu okuması gerekmektedir. Unutmayın, amacımız sadece yardıma ihtiyacı olanlara yardımcı olmak, çoğumuzun unuttuğu gelenek ve göreneklerimize sahip çıkıp onları yaşatmak ve bunun gibi durumlara dikkat çekmektir.


Güncelleme : 11.09.2012
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst