İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Borsadan İstikrarlı Para Kazanmak

adnan_ta

0
Yasakli Uye
Katılım
28 Ağustos 2012
Mesajlar
229
Reaction score
0
Konum
Bolu
Bir çoğumuz borsa piyasalarından para kazanan kişileri duymuşuzdur. Hatta geçimini borsa ile sağlayan, evini arabasını borsadan kazandığı para ile alan. Ancak bu hikayeler genelde hep kulaktan kulağa yayılmaktadır. İşte borsa piyasalarının sırlarını ve borsaya yeni başlayacak olan yatırımcıların detaylı analiz ve raporları görebilmesi için hizmet veren bu blog sitesi sayesinde kısa sürede siz de borsadan para kazanmaya başlayabilirsiniz.
 

adnan_ta

0
Yasakli Uye
Katılım
28 Ağustos 2012
Mesajlar
229
Reaction score
0
Konum
Bolu
Borsada para kazanmak isteyen kişilerin herşeyden önce ilk olarak temel bilgilerini tamamlaması gerekmektedir. Mevcut borsa teknikleri, türleri ve borsada emirleri; başlangıç için öğrenilmesi gereken temeller arasındadır.

Borsa Teknikleri hakkında bilgi almak için burayı: http://www.borsanasiloynanir1.com/borsa-teknikleri/
Borsa Türleri hakkında bilgi almak için burayı: http://www.borsanasiloynanir1.com/borsa-turleri/
inceleyebilirsiniz.

Borsaya ilk adımın kesinlikle gerçek para ile yapılmaması gerekmektedir. Piyasada birçok aracı kurumun hazırladığı demo programları, yazılımlar bulunmaktadır. Bu programlarda sana para ile işlem yapmanız yeni yatırımcıların tecrübe kazanmasına olanak sağlayacaktır.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst