Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar ben mesela xxx yyy.html yazınca direk xxx1yyy.html ye gitmesini istiyorum ama xxx yyy kısımları değişken olduğu için direk belli edemiyorum yani kısaca " %20 " gibi gösterilen boşluk yerine başka birşey yapmak istiyorum..?
hangi dilde yapmak istiyorsun, asp veya php gibi dinamik bir dil kullanıyorsan replace ettirebilirsin ama sadece html kullanarak yapılabileceğini sanmıyorum.
Birincisi 404 hata yönetimi sayfası. Eğer boşluklu olan sayfa normalde olmayan bir sayfaysa bunu 404 sayfasına gönderebilir, ardından o sayfadan istediğin yere ziyaretçiyi yönlendirebilirsin.
Şimdi bende "x1y.html" diye dosya var. bir de "z1y.html" diye var.ve ben bunlara direk link veremiyorum bu yüzden anca "x y.html" şeklinde verme olasılığım var.x ve y de sabit olmadığı için 404 olmaz sanırım."x y.html" yazınca tarayıcıya "x%20y.html" ye gitmeye çalışıyor.bende bunu "x1y.html" ye yollatmaya çalışıyorum olay kısaca bu? ne yapmalıyım
eğer yanlış hatırlamıyorsam
x y.html nin x-y.html olması için aşağıdaki kodu .htacces içerisine ekleyip denermisin
------------------------
RewriteEngine On
RewriteRule [\ ] -
------------------------
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.