Merhaba arkadaşlar..
Boşta prli domainler var (domaini ben söylerim siz reglersiniz).. Acele ederseniz kimse almadan siz regleyebilirsiniz.. Kesinlikle fake değildir ! ama bazılarının infoları mevcut google'da bazılarınınkinde arama sonucu bulunmuyor.. İngilizce ama güzel olanlar da var ;
* pr 2'leri sadece 2$ karşılığı söylerim,
* pr 3'leri de sadece 3$ karşılığı söylerim,
* pr 4'leri de sadece 5$ karşılığı söylerim..
Kaçırmayın derim (Ödeme İş Bankası).. Yalnız acele edin uçabilirler
Buyrun bu pr1ler de hediyem olsun ;
inkwellclothing.com pr 1
kevincallnoise.com pr 1
huasifur.com pr 1
7personals.com pr 1
Bu arada ;
* pr 1 Türkçe sohbet domaini buldum boşta (içinde sohbet kelimesi geçiyor, 10 harf ve .com uzantılı) 3$,
* pr 1 Türkçe program sitesi domaini var bi tane (içinde program kelimesi geçiyor, 10 harf ve .org uzantılı) 3$,
* pr 1 Türkçe emlak sitesi domaini var bi tane (içinde emlak kelimesi geçiyor, 10 harf ve .com uzantılı) 3$,
* pr 2 infolu Türkçeye uyarlanabilecek güzel bir domain 7 harf, .com uzantılı 4$ karşılığı söylerim..
* pr 3 Türkçe (gerçekten çok güzel) 8 harf, .com uzantılı 5$ (kendim regledim domain aktif olunca yazarım buraya)
İlgilenen olursa bildirsin.. Lütfen gereksiz yorumlar yapmayalım..
Hadiin bakalım Hayırlı olması dileğiyle...
Boşta prli domainler var (domaini ben söylerim siz reglersiniz).. Acele ederseniz kimse almadan siz regleyebilirsiniz.. Kesinlikle fake değildir ! ama bazılarının infoları mevcut google'da bazılarınınkinde arama sonucu bulunmuyor.. İngilizce ama güzel olanlar da var ;
* pr 2'leri sadece 2$ karşılığı söylerim,
* pr 3'leri de sadece 3$ karşılığı söylerim,
* pr 4'leri de sadece 5$ karşılığı söylerim..
Kaçırmayın derim (Ödeme İş Bankası).. Yalnız acele edin uçabilirler
Buyrun bu pr1ler de hediyem olsun ;
inkwellclothing.com pr 1
kevincallnoise.com pr 1
huasifur.com pr 1
7personals.com pr 1
Bu arada ;
* pr 1 Türkçe sohbet domaini buldum boşta (içinde sohbet kelimesi geçiyor, 10 harf ve .com uzantılı) 3$,
* pr 1 Türkçe program sitesi domaini var bi tane (içinde program kelimesi geçiyor, 10 harf ve .org uzantılı) 3$,
* pr 1 Türkçe emlak sitesi domaini var bi tane (içinde emlak kelimesi geçiyor, 10 harf ve .com uzantılı) 3$,
* pr 2 infolu Türkçeye uyarlanabilecek güzel bir domain 7 harf, .com uzantılı 4$ karşılığı söylerim..
İlgilenen olursa bildirsin.. Lütfen gereksiz yorumlar yapmayalım..
Hadiin bakalım Hayırlı olması dileğiyle...