İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bot Satışları Hakkında

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Yanlış hatırlamıyorsam bir dönem bot satışları ya yasaklanmıştı ya da sınırlama getirilmişti.
Yönetim bu konu hakkında ne düşünüyor merak ediyorum. Çünkü bu botlar hem interneti çöplüğe çeviriyor hemde birçok kişinin emeklerini sömürüyor.

Bir dönem ben de herkes gibi bot kullanmış biriyim, youtube gibi sitelerde bunun kullanılmasını umursamıyorum, çünkü kaynakları gerçekten çok üst düzeyde.
Bu konuda fikirleriniz nelerdir.

myguitar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dediğin gibi youtube gibi sitelerden kullanmak önemli değil fakat emek verilmiş türkçe yada yabancı sitelerden bot ile veri çekmek soru işareti..

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Yanlış hatırlamıyorsam bir dönem bot satışları ya yasaklanmıştı ya da sınırlama getirilmişti.

Bu ve buna benzer birkaç konu daha, sanki önceden bazı kurallar konulmamış, bu sebeple üyelikler banlanmamış gibi davranılıyor, önceden neden böyle oluyor diyordum, artık demiyorum, tuhaf bir gidişat var, bende aman sende diyorum, yıllardır fransızca bilmediğim halde(babelfish ile okuyorum,yazıyorum) delphifr.com sitesine birçok kod ve problem çözümü olarak emek vermişimdir, aylık 30-40$ lazım deseler veririm, bazı şeyler insanların kendilerinden kaynaklanır.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Yönetimin söyleyecek hiçbirşeyi yoksa bize düşen belli.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.