WebSite adresi :GÜVENLİK SEBEBİYLE PM İLE VERİLECEKTİR
Satma nedeni :NAKİT LAZIM
Alexa sıralaması linki :386,758 TR 9K
Websitesi için istenen en düşük fiyat :300TL
Websitesinin açılış tarihi :4 AYLIK FALAN DOMAİN BİRAZ DAHA YAŞLI
Kategori, sitenin içeriği nedir :SAĞLIK ŞİFALI BİTKİLER HASTANE RANDEVU VE DİN
Günlük hit sayısı, :600
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, Evet
Hosting dahil midir :BİR SÜRE
Banlı olduğu sponsor var mı :Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı :Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki
bir problem var mı, telif hakkı vb :yoktur...
BLOGGER BOTU VAR.
sitede 12k yayınlanmış 6k tarihe göre ayarlanmış yayınlanmayı bekleyen post var. 70k etiket var. hiti 600 lerde bir türlü yükselememesinin BİR TEK SEBEBİ VAR. CPU YÜZÜNDEN HOSTİNG KAPATIP DURUYOR. wp total cache falan kurdum bu sefer de ana sayfa açılmaz oldu.eklenti aktifken cpu sorun olmuyor ama anasayfa açılmıyor.sanrım ayarlarında bozukluk var ben yapamadım.host sorunu olmasa bu site hit manyağı olur.içerik müsait alayı indexli içeriğin.26k indexi var
bir ara bir arkadaşın adsense reklamını koydum tepeye 460*48 ortaya 160*600 iki reklam birimi koydum tık başı yüksek verdiğini söyledi arkadaş. iyi bir tema sorunsuz hostingle ve konu altına reklam yerleşimiyle bu site günde 3-5 dolara bana mısın demez kanımca.içeriğin bazısı da yabancı.amerikadan giren de çok.
yazılan yazı 7 saniyede indexleniyor.
İlgilenenler Konu Altına Yazarlarsa Vede Pm GönderirLerse SEVİnirim....
ücret 300 tl aciliyetten dolayı.
Satma nedeni :NAKİT LAZIM
Alexa sıralaması linki :386,758 TR 9K
Websitesi için istenen en düşük fiyat :300TL
Websitesinin açılış tarihi :4 AYLIK FALAN DOMAİN BİRAZ DAHA YAŞLI
Kategori, sitenin içeriği nedir :SAĞLIK ŞİFALI BİTKİLER HASTANE RANDEVU VE DİN
Günlük hit sayısı, :600
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, Evet
Hosting dahil midir :BİR SÜRE
Banlı olduğu sponsor var mı :Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı :Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki
bir problem var mı, telif hakkı vb :yoktur...
BLOGGER BOTU VAR.
sitede 12k yayınlanmış 6k tarihe göre ayarlanmış yayınlanmayı bekleyen post var. 70k etiket var. hiti 600 lerde bir türlü yükselememesinin BİR TEK SEBEBİ VAR. CPU YÜZÜNDEN HOSTİNG KAPATIP DURUYOR. wp total cache falan kurdum bu sefer de ana sayfa açılmaz oldu.eklenti aktifken cpu sorun olmuyor ama anasayfa açılmıyor.sanrım ayarlarında bozukluk var ben yapamadım.host sorunu olmasa bu site hit manyağı olur.içerik müsait alayı indexli içeriğin.26k indexi var
bir ara bir arkadaşın adsense reklamını koydum tepeye 460*48 ortaya 160*600 iki reklam birimi koydum tık başı yüksek verdiğini söyledi arkadaş. iyi bir tema sorunsuz hostingle ve konu altına reklam yerleşimiyle bu site günde 3-5 dolara bana mısın demez kanımca.içeriğin bazısı da yabancı.amerikadan giren de çok.
yazılan yazı 7 saniyede indexleniyor.
İlgilenenler Konu Altına Yazarlarsa Vede Pm GönderirLerse SEVİnirim....
ücret 300 tl aciliyetten dolayı.