--------------
bi program şeklinde yapıp, lisanslayıp satabilirsin. tabi kanıtlandıktan sonra.
tabiki ücretsiz zaten amaç test etmek çalışırsada isteyen arkadaşlara saldırı sırasında destek olacağım dün r10 dan bir arkadaşla sabaha kadar denemeler yaptık benim sunucuma saldırdı koruma aktif olmadığında server loadları 150 lere kadar çıktı cpu ve ram tavan yaptı sunucu kitlendi koruma devreye alınınca apacheye reading istekleri gelmesine rağmen server cpu ve raminde çok çok az artış oldu ancak gelen bağlantı sayısı fazla olduğu için apache max client değerini geçti ve apache kapandı bu sorunuda httpd.conf daki max client ve server limit değerlerini yükselterek bir nebze çözdük yeni yapacağımız testlerle sistemin çalışırlığını kesinleştireceğiz
Botnet saldırı alan server sahibi arkadaşlar bana ulaşırsa bir kaç saldırı önleme yöntemi test edeceğim kendi makinamda denettirdiğim küçük çaplı botnet, syn flood, ve türevleri saldırılarda başarılı olan basit bir olayı denemek istiyorum
Server mutlaka linux olmalı ve bana ulaştığınız anda saldırı alıyor olmalı Türkiyedeki serverlerde işlem yapmadan fiş çekildiği için fişi çekilmeyecek arkadaşlar ulaşırsa sevinirim
Şu an saldırı almıyor ama genelde saldırı alıyor olabilirsiniz bunun için konuyu bi yere not edin saldırı aldığınızda burası aklınızda olsun
not: ufak tefek ddos alan arkadaşlar yardım istemesinler piyasada bissürü yazılım var birini kurun önlersiniz ciddi ciddi botnet saldırı alan arkadaşlar irtibat kurarsa sevinirim
günlük tekil olarak 45-60 k olan sıtem 1 haftadır kapalı.Botnet saldırısına magrus kalıyoruz.Makineyi kraldıgım kişilerle görüştüm.12 gb ramlı linux bır makine vermelerine ragmen sitem hala saldırı altında.Directadmin panelim var.Vps ye geçersem bu sorun çözülürmü ? yada nasıl bir önlem alabılırım.Teşekkür ederim
Sanırım anlatımınızda birşeyleri karıştırıyorsunuz, sizin söylediğinize göre VPS dedicated den daha üstün gibi bir ibare kullanmışsınız bunun tam tersi VPS bir evin odalarıdır ev ise dedicated dir böyle tanımlayınız, ayrıca aldığınız saldırı türü nedir bilemiyorum fakat ram miktarı ile olacak bir iş değil bu.
şimdi dedicated için 50 $ aylık koruma parası ıstenıyor vps de yok dıyor sayın hostcum dedicated ım var zaten aylık 150 lira verıyorum. Ramın yukselmesınıde servis saglayıcımız söyledı.Sıtem kapalı zarar ediyoruz valla
bazı host veren fırmalar sorunu çözerız dedıler nslerını alıp yönlendirdim 2 dk sonra hemen hesabı sılmış ben sızı makinama alamam çok açayıp derecede botnet saldırısı alıyorsunuz dedıler.Biride ayda 350 liraya çözeriz dedi. Bakalım