Arkadaşlar Yaş: 19 Boy:1.68. boy uzatmak için neler yapmalıyız? Bir arkadaşım 1 hafta önce kimi tabanlığı aldı? 1 hafta olduğu için Daha uzama görülmedi. Kimi tabanlık kullanmış olan var mı?Ben de kimi tabanlık almayı düşünüyorum. Kimi tabanlığını alsam faydasını görür müyüm? Daha önceden kullanmış olanlar yorumlarını esirmesin. kimi tabanlığı dışında bildiğiniz yöntemler var mı? en az 4-5 cm uzatan yöntemler olsun. çünkü 2-3 cm uzasam bile uzatığımı farketmem
Bütün kemikler aynı oranta uzasın. bacaklar, bel kollar. plates yap bel kemiğin açılsın gibi şeyler yazmayın. platesi bırakıncada eski haline geri döner yine.
Mantıklı yorumlar istiyorum. ergen ergen yorumlar yazmayın. Herkesin bildiği gibi 20 yaşında sonra uzamk çok zor hatta 20yaşından sonra kemikler kapandığı için boy uzamıyor.
NOT: Alttakilere benzeyen yorumlar istemiyorum
-bol bol süt basketbol oyna, gertirme hareketleri yap
-internetteki ürünleri satanlar üçkağıtçı kullanmadım ama biliyorum (nerden biliyosa )
-bol uzaması genetiktir anne +bana + 10 cm (benim arkadaşlardan anne 1,60+ baba 1,75. arkadaş 1,85 bunun genetiğiyle mi oynamışlar peki)
-kimi tabanlığı yapanlar önce kendileri uzatsın. hepsi fare gibi dolanıyor. (Adamlar 40 yaşın üstü zaten 40 yaşın üstü için işe yaramıyor.)
Yorumlarınızı esirmeyin....
Bütün kemikler aynı oranta uzasın. bacaklar, bel kollar. plates yap bel kemiğin açılsın gibi şeyler yazmayın. platesi bırakıncada eski haline geri döner yine.
Mantıklı yorumlar istiyorum. ergen ergen yorumlar yazmayın. Herkesin bildiği gibi 20 yaşında sonra uzamk çok zor hatta 20yaşından sonra kemikler kapandığı için boy uzamıyor.
NOT: Alttakilere benzeyen yorumlar istemiyorum
-bol bol süt basketbol oyna, gertirme hareketleri yap
-internetteki ürünleri satanlar üçkağıtçı kullanmadım ama biliyorum (nerden biliyosa )
-bol uzaması genetiktir anne +bana + 10 cm (benim arkadaşlardan anne 1,60+ baba 1,75. arkadaş 1,85 bunun genetiğiyle mi oynamışlar peki)
-kimi tabanlığı yapanlar önce kendileri uzatsın. hepsi fare gibi dolanıyor. (Adamlar 40 yaşın üstü zaten 40 yaşın üstü için işe yaramıyor.)
Yorumlarınızı esirmeyin....