Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Msn'den bir arkadaşım http://www.gizliturkler.com/israil/ linkini verdi. Siteye girdim baktım.. Tam çıkarken birşey dikkatimi çekti.. Sitede Coladan ve nescafeden uzak durun demişler. Tepedeki google reklamlarında Cola ve nescafe reklamları var..
valla ne demek lazım bilemiyorum ama bu tür sayfalara reklam yerleştirmek te yanlış geliyor bana ayrıca alttaki google reklamının üzerinde ki yazı da gayet kural dışı değilmi?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu atasözü tam oturmuş bence.Adam belki o reklamları öylesine yerleştirdi,bunu tahmin edemedi ama sayfanın iletmek istediği mesaj bunu fark edenlerde etkisini yitirecektir.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.