İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Böyle Bir Site

surzal1453

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
S.a. arkadaşlar. acunn.com gibi bir sayfa yaptırmak istiyorum. Girişte 4 değil üç seçenek olacak. ikisi benzer yazılımlar olacak, diğeri biraz daha farklı. Yani iki bölümde aynı yazılım kullanılabilir ama diğer yazılım biraz daha farklı olur muhtemelen. Tasarımını yazılımını yapabilecek, referansları olan ve uygun teklifler sunacak arkadaşların tekliflerini bekliyorum. Fiyat konusunda anlaşıldığı takdirde proje detajları anlatılacak.

Edit: Pm atacaklar ortalama FİYAT, varsa kurumsal web sitesi ve referans sunabilirlerse memnun olurum.

BTBilisim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba
Konunun güncel olduğunu belirtmişsiniz.Size buna benzer bir anasayfa tasarımını yapabilirim.Fiyat olarak 75 TL teklif veriyorum.Eğer daha ucuz bir tasarım yaptırmak isterseniz siz bilirsiniz.Bana buradan veya [email protected] adresine mail atarak ulaşabilirsiniz.Msn adresi anlaşma sağlanırsa kullanılacaktır.

İyi akşamlar

surzal1453

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
güncel

sadece anasayfa tasarımı değil komple yazılım tasarım yaptırmak istiyorum. ve lütfen varsa pm lere kurumsal siteniz, referanslarınızı ekleyiniz... gelen pm ler daha çok bütçeniz ne kadar gibi oluyor, siz fiyat verip referans sunarsanız memnun olurum...

konu günceldir, ciddi ve referansı olan teklifler bekliyorum. tasarım yazılım komple yapılacaktır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5