İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Böyle olurmu???

zincirbozan

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
52
Reaction score
0
arkadaşları blogu yeni açtım anladığım kadarıyla bir sayfada 3 ten fazla reklam olmayacak bu nu doğru anlamışmıyım? ikincisi reklamları iyi yerleştirebilmişmiyim? üçüncüsü reklam boyutları doğrumu? yani bildiğim kadarıyla aynı boyutlu reklamdan 1 tane alınıyo doğrumu biliyorum acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

http://kudurgan.blogspot.com/
 

zubar

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Eylül 2010
Mesajlar
1,182
Reaction score
23
yaw takılma bunlara adsense bunu kendisi ayarlıyor zaten. 1700 kodda koysan adsense 3 tanesini gösterir. istediğin boyuyyta istediğin kadar koy sorun olmaz. üç düz reklam + 3 de bağnatı birimi koyabilirsin.

yalnız o sinemalar ya da tarihte bugün ya da döviz şeysi ya da buna benzer zımbırtılar asla yarar getirmez.gerenksizdir boşa yer işgal eder ziyaretçinin onlardan birine tıklayarak siteden çabuk çıkmasına sebep olur. o olmasa reklama tıklayıp gidecek o varsa ona tıklar.ihtimaldir yani.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst