- Reaction score
- 0
Merhaba Arkadaşlar,
Yaptığım çalışmanını kısa sürede nekadar etkili olduğunu göstermek için fiyatları aşağıya çektim. Çalışmam kesinlikle her paket için 5 kişi ile sınırlı olup, fiyatlar piyasa normaline döndürülecektir.
Yaptığım çalışmanını kısa sürede nekadar etkili olduğunu göstermek için fiyatları aşağıya çektim. Çalışmam kesinlikle her paket için 5 kişi ile sınırlı olup, fiyatlar piyasa normaline döndürülecektir.
Sanırım seo'nun faydalarını ve hangi hizmetin neye yaradığını anlatmaya gerek yok. Artık ben susayım paketler konuşsun...
İŞ ALIMI AÇIK
(Paket 3 iş yoğunluğu sebebiyle şuanda askıdadır, ileri tarihli rezerve edebilirsiniz.)
T.C yasalarına aykırı, bölücü, marez ve müstehcen siteler ile kesinlikle çalışmıyorum.
Ödeme iş başında alınmaktadır.
Msn ve Mail: [email protected]
Ödeme Yöntemleri: İş Bankası, Garanti Bankası ve Şans Oyunları
İŞ ALIMI AÇIK
(Paket 3 iş yoğunluğu sebebiyle şuanda askıdadır, ileri tarihli rezerve edebilirsiniz.)
T.C yasalarına aykırı, bölücü, marez ve müstehcen siteler ile kesinlikle çalışmıyorum.
Ödeme iş başında alınmaktadır.
Msn ve Mail: [email protected]
Ödeme Yöntemleri: İş Bankası, Garanti Bankası ve Şans Oyunları
Kesinlikle öneriyorum, işini kaliteli ve zamanında ve titiz yapan bir abimizdir.
calısmalar tam zamanında bıtırıldı tesekkurler. tavsıye edıyorum temız calısan bırısı
arkadaşa ekonomik paket siparişi verildi. Arkadaşa Zamanında çalışmaları yaparak raporları gönderdi. Teşekkürler.