İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

böyle siteler istiyorum..

S

SempatiX

Misafir
Herşey çok güzel ama geri tuşu yok... İki kere geri çıkamıyınca siteden çıktım ama adamlar güzel yapmış harbi...

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
evet güzel bir çalışma eger böyle site türklerden bekliyorsan daha cok bekelrsin bizim türkler hazıra alışmış üretme güçleri yok.. ve baya beklicen derim :p

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Permission' Alıntı:
evet güzel bir çalışma eger böyle site türklerden bekliyorsan daha cok bekelrsin bizim türkler hazıra alışmış üretme güçleri yok.. ve baya beklicen derim :p

Bizim turkler dedigin Toplistlerdeki site sahiplerimi?

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
flashı bi sevemedi bizimkiler aslında sevdide geç açılıyor felan diye kimse kullanmıyor oysaki görsellikde bir numara

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
biraz da bağlantı hızları ile ilgisi var flash sitelerin. mesela adsl yok iken bu işlerle uğraşan kaç kişi vardı , şimdi kaç kişi var ?
bağlantı ve eğitim geliştikçe bunlar da gelişecektir.

baldor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bağlantı iyi sayılır şimdilerde, isteyen eğitiminide alabilir. bence sorun bunlar değil, tembellik ve çalmanın normal bişey olarak görülmesi

M

murme

Misafir
flash cok kullanilio ve yakında html siteler cok azalıkcak internet 2 ile bilrikte

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ah birde siteyi acip bakabilsem cok hos olacak da ... Bir bakamadim anasini satayim ...

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar abartmayalım bu siteyi flash bilgisi yüksek ve kodları flash içine gömmeyi az çok bilen birisi yapabilir. ben bunu yapabilecek 2-3 kişi tanıyorum fakat şirketlere işler yaptıklarından özel çalışmalar yapamıyorlar. çok iyi türk masterlar var. biz dünyanın yükselen yıldızıyız :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.