İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bride.ru dan para alan var mı ?

D

detayonline.com

Misafir
bride.ru da banka hesabınıza para transferi diye bir bölüm var . Bununla ilgili bilgisi olan var mı ? Buradan para alan arkadaş var mı ?

[email protected]

S

Seramoni

Misafir
2. ayda denemek için üye oldum, 136$ birikmişti. Hesap kestirdim, pending moda geçti 4-5 ay bekledim bankaya gönderim yapılmadı. En başta Tr a ödeme yaparmısınız diye mail attığımda 1 günde cevap veren adamlar maillerime cevap vermediler. En son bir mail attım, ben alman webmaster ım tr'a tatile geldim eğer tr'a ödeme yapmıyorsanız alman hesap numaralarımı gireyim dedim. Cevap yazdılar -yine 1 gün bile olmadan- ilk hesap döneminde ödenecektir falan diye. Tr la ilgili açıklama yapmadılar fakat non-english sitelere ve adı makbul ülkelerin dışındaki ülkelere pek hoş bakmadıkları ve hatta ödeme yapmadıkları %98. Hasbel kader ödeme alan arkadaşlar vardır fakat, emin olun çok kastım ödeme alamadım. Yabancı wm forumlarındada pek içaçıcı acıklamalar yok...

Hazır yazmışken devam edeyim. Arkadaşlar ilginçtir friendfinder.com'dan durduk yere çekler almaya başladım. Ne kadar site yabancıda olsa Türk kullanıcılar yurtdışında hatunlarla evlenmek için siteyi kullanıyorlar ve paralı üye oluyorlar. Son dönemde ingilizce içerikli sitelerimin bile yapamadığı parları friendfinder dan kazanır oldum (dünyada aklıma gelmez) Özellikle kullanmasanızda sitenizin bir köşesine koyun linklerini, birşeyler olur... Azda olsa üye olanlarda para kazandırıyor ve adamlar güvenilir.

L

label

Misafir
merhaba
bride.ru ya ilk uye olan ya da olanlardan biriyim adamlar ilk 4-5 ay paralara tr deki banka hesabima sakir sakir gonderiyorlardi ondan sonra tr de herkes kullanmaya baslayinca arkadasinda dedigi gibi birden bire kazanilan paralar pending olarak bekletildi ve gonderilmedi..
Tr ipler suan sayilmiyor ona ragmen parami alamadim.. diger arkadaslari bilmiyorum suan kullananlar tahminimce 100 dolara ulasmaya calisiyorlardir sanslarini denemek icin ama benim umidim yok!

Y

yesemek

Misafir
Slm arkadaşlar,

Bride.ru'dan yaklaşık 1000 dolara yakın para aldım ve hepsi günü gününe hesabıma aktarıldı. Ancak Tr'den site çoğalınca ve ne yazıkki hileye başlanılınca TR ip'leri sayılmamaya başladı ve hesaplar pending olarak görünmekte. Halen 4 tane sitemde yaklaşık 350$ para beklemekte ve diğer arkadaşında dediği gibi maillere bile cevap vermemektedirler. Halen bride.ru reklamını yayınlayan arkadaşlara bir tavsiye vazgeçin bu sevdadan :))

S

Seramoni

Misafir
Yesemek 'Ne yazık ki hileye başlayınca'... Ben senin yerinde olsam bunu yazmazdım. Sizin gibiler yüzünden cj,cxc gibi firmalar Tr kabul etmiyorlar. Unuttuysan hatırlatayım, ÜCRETSİZ SMS YÜKLEMEK İÇİN KOTA YÜKLEMELİSİNİZ, AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIN SAYFA AÇILINCA KOTA EKLENECEK MUHABBETİNİN İLKLERİNDENSİN. Şimdide bride.ru ödeme yapmıyor diyorsun, biraz düşünmen dileğiyle...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.