2. ayda denemek için üye oldum, 136$ birikmişti. Hesap kestirdim, pending moda geçti 4-5 ay bekledim bankaya gönderim yapılmadı. En başta Tr a ödeme yaparmısınız diye mail attığımda 1 günde cevap veren adamlar maillerime cevap vermediler. En son bir mail attım, ben alman webmaster ım tr'a tatile geldim eğer tr'a ödeme yapmıyorsanız alman hesap numaralarımı gireyim dedim. Cevap yazdılar -yine 1 gün bile olmadan- ilk hesap döneminde ödenecektir falan diye. Tr la ilgili açıklama yapmadılar fakat non-english sitelere ve adı makbul ülkelerin dışındaki ülkelere pek hoş bakmadıkları ve hatta ödeme yapmadıkları %98. Hasbel kader ödeme alan arkadaşlar vardır fakat, emin olun çok kastım ödeme alamadım. Yabancı wm forumlarındada pek içaçıcı acıklamalar yok...
Hazır yazmışken devam edeyim. Arkadaşlar ilginçtir friendfinder.com'dan durduk yere çekler almaya başladım. Ne kadar site yabancıda olsa Türk kullanıcılar yurtdışında hatunlarla evlenmek için siteyi kullanıyorlar ve paralı üye oluyorlar. Son dönemde ingilizce içerikli sitelerimin bile yapamadığı parları friendfinder dan kazanır oldum (dünyada aklıma gelmez) Özellikle kullanmasanızda sitenizin bir köşesine koyun linklerini, birşeyler olur... Azda olsa üye olanlarda para kazandırıyor ve adamlar güvenilir.