İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu Adamın Boynuzu var...

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Aslında bir haber ama boynuz isin içinde olunca buraya yazasım geldi :D

Görenleri şaşkına çeviren olay! 93 yaşındaki adamın kafasında boynuz çıktı.
Çin'de küçük bir köyde yaşayan 93 yaşındaki Ma Zhong Nan'ın kafasında çıkan boynuz görenleri şaşkına çeviriyor.

Bundan 5 yıl önce sert bir tarakla saçını tarayan yaşlı Çinlinin kafasında 10 santim boyunda bir boynuz çıktı.

Olayla ilgili bilgi veren Çinli Nan, "5 yıl kadar önce saçımı sert bir tarakla tararken başımdan kan geldi.Tarak yüzünden kafamın bu bölgesinde yara oluştu.Bu yara çok kaşındığı için sık sık tırnağımla kaşıdım ve oluşan kabuğu kanattım. Sonra yukarı doğru bir boynuz şeklinde kafamda tuhaf bir şey çıktı." dedi.

Kafasında çıkan bu tuhaf cisim yüzünden bölgede tanındığını anlatan yaşlı adam, "Pek çok yerden beni görmeye geldiler.İnsanlar bana saygı gösteriyordu.Bende bu boynuzun bana bir zararı olmadığı için doktorlara göstermedim" şeklinde konuştu.

Çocuklarının zoruyla doktora götürülen Çinli sıkı bir tetkikten geçirildi.

Tetkiklerden sonra bir açıklama yapan doktorlar, "Hertürlü testi yaptık. Malesef bu boynuzun nasıl oluştuğu ile alakalı TIP olarak bir açıklama getiremiyoruz.Yaranın bu hale gelmesi litaretürde görülmedik bir durum.Kafada çıkan bu cisim oldukça sert. Bir yara oluşumu yatay büyür.Buradaki vakada yukarı doğru büyüme ver.Şu an için bir açıklama getiremiyoruz" dediler.

boynuzluadamaa1.jpg

Kaynak

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Belki karısı aldatmıştır diye kötü bi espiriyle konuya damlıyım :D

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
geçenlerde de siğillerden "ağaç adam" haberi vardı. bayağı bir kötüydü.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
boynuzu değil karısınının zamanında nerelerde olduğunu araştırmak lazım:D

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Adamın gözlerinde ve dudaklarında da morluklar var.
Çok yaşamaz bu beyler :D

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
ermiş bu adam ermiş yoksa ne işi var boynuzun bunda ehuehu :D

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
iğrenç bir görüntü. Yara kabuk bağlamış vs. hiçmi farketmemiş bu kadar büyüyene kadar

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Adam kendinden bezmiş zaten baksanıza. Boynuz sayısı 2'ye de çıksa pek tınlamıycak gibi :p

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şaka gibi abi ya... daha önce elde 2 parmağın birleşmesiyle bu tür bişiylerin oluştuğunu görmüştük... ama bu gerçekten enterasan

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.