İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu adamlarin herseyi boyle tersmi

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yazmaya SAĞDAN BASLIOLAR yazılar yunan alfabesinin tersi gibi duruor ayrıca :D bitek resimler düz.yamuk herifler zaten terörist die kücücük cocukları vvuruolar düz işleri olmaz

I

indirbir.com

Misafir
abi bu arap arkadaşlar'da oyle TERS :) zaten bunların düzü olmaz Arabistanlı varsa anlar:D

Gookhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
girmez olaydım toplistte bi göz atiyim dedim çocuk uygun-değilsu siteleri vardı. ŞEREFSİZ abi bunlar bişe diyemiyorum daha. Belalarını versin bunun! :(

e-Xtra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
turizmciyim. adam tatile 5* otele geliyor. bölgede ki tatil sitelerinin bahçesinden mangal çalıp (kanıtlandı) odaya çıkartıyor mangalı (saklı gizli nasıl yaptıysa) yakıyor pişiriyor etleri... bizim yangın sasörü alarm veriyor tabi. yandaki müşteri donla iniyor aşağıya yangın var diye. bir de bakıyoruz ki bizim israilliler odanın ortasında kaldırmışlar halıyı, açmışlar minibarı ye kebabı, iç şarabı... tam geyik bunlar. pis geyikler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.