İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu arkadaşlık scripti kimin ?

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Mayıs 2007
Mesajlar
3,749
Reaction score
59
Konum
Antalya
Selam beyler birisi arkadaşlık scripti gönderdi bende düzenlemeler yaptım biraz kodlarında :D filan ama site kime ayit bi türlü bulamadım malum paralıysa boşu boşuna uğraşmayalım. ozal alem com yazıyordu ama o siteyide açamıyorum. Eğer scripti kimin yazdığını bilen arkadaşlar varsa scripti yazan arkadaşla iletişim kurmak istiyorum. www.emufriends.net sitesinde
 

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Mayıs 2007
Mesajlar
3,749
Reaction score
59
Konum
Antalya
Tabi dostum :D ücretsizse bende dağıtmak isterim.
Yaptığım değişiklikleride yazıyım.
Anasayfa yazan menü en alttaydı onu yukarı aldım.
Ana sayfada yeni kayıt olan üyelerin hepsi listeleniyordu. Sadece resimli olanların listelenmesini için ayarladım.
Son 5 üye gibi bir şey yoktu. Sadece son kayıt olan bay ve bayan üyeyi gösteriyordu resmi olamayanlarda dahil ben sadece resimli olanları göstermesini sağladım sonra en altta :D bu son kayıt olan 2 kişiden hariç 4 kişi daha ekledim yani. Son kayıt olan üye ile enb son kayıt olan 2. 3. 4. 5. üyeler :D zaten benim eklediğim acaip belli oluyor birazdaha düzenlemem lazım.
Ziyaretçi defteri şiirler itiraflar vs. de mail adresleri görünüyordu onları kaldırdım. Şimdi yenileme yapmıyor onu yaptırmam lazım php bölümünede onun için bi başlık açayım. Bi kaç ufak tefek şey daha var.
 

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Mayıs 2007
Mesajlar
3,749
Reaction score
59
Konum
Antalya
İşte hostingimde sorun var diyordumya biri bu emufriends.net diğeride internetdestek.net biri açılıyor biri açılmıyor şimdi internetdestek düzeldi diğerinde hala sorun devam ediyor.
 

serQan

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ağustos 2006
Mesajlar
194
Reaction score
0
Konum
Norway - Oslo
Para ile satılan yabancı kaynaklı bir script, Özel olarak yapızmış bir script değil, üreticisine parayı veren herkes alabiliyor.

Bedavaya dağıtılanlar marez olanlardır.

Saygılar.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst