İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bu beyaz sayfa sorunu nedir!!!

Flatliner

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitede bugune kadar bi şey yoktu sonrasında yeni konu açmak istedigimde yada editörde kod düzenlemek istedigimde update dedigim anda bembeyaz sayfa cıkıyor geri tuşuna bastıgımda kaydedilmiş olarak aynı sayfaya dönüyordum. ardından admin paneline cıkıp tekrar girmek istedigimde beyaz sayfa cıkıyor yine sitede o anlık sorun yok siteyi kapatıp tekrar actıgımda sitede beyaz sayfa olmus oluyor. 4 defa tekrar kurdum wp yi ama her defasında aynı sorunla karsılasıyorum bunun bi çözümü yok mu kullandıgım sorun 3.0.3

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
farklı tarayıcılarda denesene bir de , ayrıca kurduğun eklentilerden ve temadan da kaynaklanabiliyor

Flatliner

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
neler denemedim ki temadan süpheleniyorum zaten temayı kurduktan sonra bu sorunla karsılastım

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
neden oluyor bilmiyorum ama çözümü şu: defoult temayı daima bulunduracaksın.ve anlattığın gibi bir durumla karşılaştığında ftpden hazır gelen tema hariç hepsini silip siteye gir durum düzelir.

ben de bazı temalarda değişiklik yapacağım zaman beyaz bir sayfa oluşuyor sanırım eksik ya da fazla kod ekliyorum ya da olmadık bir yere ekliyorum ya da kod eklemeye karşı korumalıdır bilmiyorum.geri geliyorum site normal değişiklii silik kaydettiğimde yine beyaz sayfa oluyor. çözümü yukarda dediğim gibi

Flatliner

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
deniyecem zubar yine kuruyorum :S yine aynı hatayı alırsam dedigini denicem

www.yakismadi.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o sorun tema türkçeleştirirken ftp programından direkt olarak türkçeleştirip değiştirirsen ortaya çıkar. Sorunsuz türkçeleştirme veya bir bölümü değiştirmek için ya admin panelden değiştireceksin yada dosyayı bilgisayarına indirip notepad++ gibi programlarla UTF-8 (bom) suz olarak kodla diyerek türkçeleştirme veya değiştirme yapıcaksın aynı sorun benim başımada gelmişti temayı tekrar yüklemene filan gerek yok yani.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.