İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu blog kaç para eder?

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
bence de 5 kuruş etmez düşüncesindeyim ama ilerde ne olur bilinmez tabi şimdi fiyat alman çok mantıksız geldi bana

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence de etmez. Aslnda yarışmanın ne kadar tutacağına bağlı ama olsun tutsa da etmez. Muhakkak takip etmişisindir, acunun yarışması için bi uyanık Varmısın Yokmusun blogu açtı ve günde 15-20.000 arası hit çekiyordu ve durumdan haberdar olan blogger ertesi gün blogu sildi.

Yani diyecegim zor ! Artık telif melif derken duydukları anda indiriyorlar.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
Acunun blogu heralde budur yalnış yazmadıysam http://varmisinyokmusun.blogspot.com/ hala açık sanırım ilk mesajı kasımda yazmışlar :) sonra bir şey yazan olmamış. Ayrıca FoXTV çok kaliteli bir kanal olma yolunda emin adımlarla ilerliyor şahsen haftada 20 saat tv izliyorsam 5-6 saatini kesinlikle FoxTV nin programlarını izlerken geçiririm mahşeri çümbüş , K1 vs. :) belki ilerde iyi para eder sadece sunucusundan kaybeder çünkü bu güne kadar yaptığı işlerin hiç biri tutmadı.

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Acunun blogu heralde budur yalnış yazmadıysam http://varmisinyokmusun.blogspot.com/ hala açık sanırım ilk mesajı kasımda yazmışlar :) sonra bir şey yazan olmamış. Ayrıca FoXTV çok kaliteli bir kanal olma yolunda emin adımlarla ilerliyor şahsen haftada 20 saat tv izliyorsam 5-6 saatini kesinlikle FoxTV nin programlarını izlerken geçiririm mahşeri çümbüş , K1 vs. :) belki ilerde iyi para eder sadece sunucusundan kaybeder çünkü bu güne kadar yaptığı işlerin hiç biri tutmadı.

Hayır bahsettiğim site o değildi. Sence o sitenin günde 15-20.000 alması mümkün mü? Galiba site bu idi: http://varmisinyokmusunacun.blogspot.com/

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sorun söz konusu olan yarışmanın tutup tuması değil,

ücretsiz hizmet veren bir kuruluşun hizmetinin kullanılması.

yani anlatmak istediğim site tuttu sattınız diyelim,sattığınız şahısa ne gibi bir güvence verebileceksiniz?

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
sorun söz konusu olan yarışmanın tutup tuması değil,

ücretsiz hizmet veren bir kuruluşun hizmetinin kullanılması.

yani anlatmak istediğim site tuttu sattınız diyelim,sattığınız şahısa ne gibi bir güvence verebileceksiniz?

Blog satın alan kişi ne gibi bir güvence isterse onu.
Normalde bloglar alınıp satılan bişey.Alanlar hit için alır.Ben satarkenki hitine bakarak satarım.Satın alacak kişi gelipte bu bloga şimdi 10.000 kişi giriyor 3 ay sonrada 10.000 kişi gireceğinin garantisini ver diye saçma bişey istemez.

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Blog satın alan kişi ne gibi bir güvence isterse onu.
Normalde bloglar alınıp satılan bişey.Alanlar hit için alır.Ben satarkenki hitine bakarak satarım.Satın alacak kişi gelipte bu bloga şimdi 10.000 kişi giriyor 3 ay sonrada 10.000 kişi gireceğinin garantisini ver diye saçma bişey istemez.

tamam,

diyelim ben alacağım bu blogu,

bu blogu elimden alamayacaklarının garantisini ver.

verebilir misin?

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gökhan hayatımda okuduğum en saçma sapan cevabı verdin şuan,

a domaini -> benim domainim,ben bu domaini b şahsına sattım.

satarken domain panel bilgilerini verdim istediği servera yönlendirip ne isterse yapabilecek.

ama sen bu domaini satarken ne vereceksin?

admin paneli bilgilerini mi?

neyse sen her ne kadar beni anlamak istemesende ben anlatmak istediğim şeyi anlatabildiğime inanıyorum.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Madem yok kaşığın niye yoğurt yersin
Madem kaşığın var niye vermezsin

gökhan hayatımda okuduğum en saçma sapan cevabı verdin şuan,

a domaini -> benim domainim,ben bu domaini b şahsına sattım.

satarken domain panel bilgilerini verdim istediği servera yönlendirip ne isterse yapabilecek.

ama sen bu domaini satarken ne vereceksin?

admin paneli bilgilerini mi?
Ben bu blogu satarken blogu sattığım kişinin hesabına devredicem.Bu kadar basit.

SadeceDownload

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Madem kaşığın var niye vermezsin

Kaşık lohusalık döneminde eğer ikiz doğurursa söz birini veririm.

Neyse tamam konu gereksiz yere tartışmaya dönüp forum kirliliğine gitmesin

Site senin ister sat ister satma kimseyi ilgilendirmez ancak bir iş yaparken ilk önce cebinizden akrebi çıkarın. Herkezin aklı kesiyor ordan bedava site almayı ama google ne diyor özgün tasarım ve subdomain olmayan domainler benim tercihimdir.
Heralde google amca bu işi senden daha iyi biliyor ki bu yazıyı demiş..

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Kaşık lohusalık döneminde eğer ikiz doğurursa söz birini veririm.

Neyse tamam konu gereksiz yere tartışmaya dönüp forum kirliliğine gitmesin

Site senin ister sat ister satma kimseyi ilgilendirmez ancak bir iş yaparken ilk önce cebinizden akrebi çıkarın. Herkezin aklı kesiyor ordan bedava site almayı ama google ne diyor özgün tasarım ve subdomain olmayan domainler benim tercihimdir.
Heralde google amca bu işi senden daha iyi biliyor ki bu yazıyı demiş..

nerde yazıyo o yaa , yazıysa bile iyi atmış demekki. Sanırım blogla çekilebilecek hitten haerin yok.Bilmeden yazın öle.

Gökan sana gelince elindeki blog 5 para etmez nie yazdın onu bile anlamış değilim sonunda izle vae normal bi domain bile olsa değeri olmaz. Yapabiliyosan hit yap öyle satmayı dene

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.