İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu da nedir ?

E

erotikbul

Misafir
http://www.bedavamp3.org

Sitenin neresine girerseniz girin, updated'a çalışıyor. Ama tekili 3/4 bin gözükü
yor sağlam toplistlere göre. Kiminse bilmiyoırum ama sırf reklamlar için yapılan bir sitenin bir aydan kısa sürede, bu kadar hit alması garip.

Bunun gibi birkaç örnek dah var ya neyse.

Mesajı gören, tüm toplist sahipleri ilgilenir umarım.

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
walla bence artık toplist sahipleri bu işten sıkıldı.hiç bir getirisi yok toplistin.
iyinetin hiti 60bin oldu adam gibi reklam veren yok
zirve100.com un 50milyona reklam verecek adam bulamıyor
webserviste hiç birşey yok.
Hevesleri geçti gibime geliyor toplist sahiplerinin.

S

SempatiX

Misafir
Akıllılık etmiş adam. Oda oradan para kazanıyor. Link siteleri gibi birşey buda. Kötü bir şey yok yani ortada.

E

erotikbul

Misafir
Vallahi her gün o reklamlara tıklamak için 3/4 bin kişi gelir mi sence ?

S

SempatiX

Misafir
Demekki kardeşim adamın bir yerden dayanağı , back linki felan avrki geliyor. Hepsinin direk site adresini yazarak geldiği sanmıyorum. Aramalardan felan geliyordur.

E

erotikbul

Misafir
ya ben onu demiyorum.
Sahibi adam iframe fln yapabilir diyorum.
Pop up veya link ile o ziyaretciyi yakalıyorsa sahibi oaln adamın bi 10.000 tekili olması lazım.

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
optimizasyonu iyi yaptıysa gelir. tabi kendi sitelerinden ve yakın çevresinden de destek alıyordur..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.