Evet Arkadaslar TTneti Bana Yaptığı Yamuğu Hazmedemiyorum Ve Antittnet Domanin Almayı Düşünüyorum Sizce Böyle Bir Domain Alsam İlerde Basım Ağrırmı Görüşlerinizi Bekliyorum
antittnet.com Domaini Aldım Bugün Gec Oldu Yarın İnsallah Aksam İş Dönüşü Tasarımı Yapıp Yanıya Sokacam
İnternet sitesinde yazılan her yazıdan, her haberden dolayı site sahibi ve yazar ceza alabilir. Daha önce hapis cezası alan arkadaşlar oldu. Bu konuyu unutmamanı ve enerjini kendine daha yararlı olacak işlere harcamanı öneriyorum.
arkadaşa katılıyorum ama bir alternatif yapabilirsin. öncelikle sitede hiçbir yere hakaret içerecek bir durum olmamasına özen göster yoksa arkadaşın dediği gibi başın çok ağrır. burasını geçelim yapman gereken bu
ttnet şikayet hattı gibi bir proje hazırla ve hakaret içermeyecek şekilde ve abartı olmadan ttnet hakkında şikayette bulunan lar ve bu şikayetlere cevaplar olacak bölümler koy yeterlidir.
kısaca bir blog gibi düşün şikayetler yorumlar ve ttnet yetkili cevapları olsun bunda.
bence harika bir domain ve iyi işler çıkartır. iyi bir siteyle bujradan baya birşeyler yapabilirsin.
Anti demek, bir şeye karşı olmak demektir. Bu da insanların en demokratik hakkıdır.
Bu ülkede Ben Başkaban'ı sevmiyorum, yaptığı işleri onaylamıyorum diyeni hapse atıyorlar mı ki.? ya da tam tersi ben Kemal Kılıçdaroplu'ndan nefret ediyorum diyen kaç kişinin başı derde giriyor ki.?
Anti kavramından, her hangi bir sorun çıkmaz, ama sitede hakaret v.s. tarzı şeylere dikkat etmek gerekir. Ya da yasal uyarı tarzında burada yazılanlardan yazan kişiler sorumludur, adli durumlarda makamlara gerekli bilgiler verilir tarzında bir uyarı lazım.
Kısacası bu işe koyulursanız asla tek başınıza olmayın, sitenin başında sürekli olarak müdehale edebilecek birisi mutlaka olsun. Siz yokken yazılacak olumsuz şeyleri düzenleyecek birileri lazım mesela.
aynı şekilde bende turkcell için böyle bişey planlıyodum tasarımı falanda hazırlamıştım baya ama kaldı öyle, zaman olursa bildiğim kadarıyla yardım falan edebilirim