Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Liseligencler.com domain ile ne yapabilirim? İçeriği ne olabilir? Ne tarz bir site yapabilirim? Önerileriniz benim icin onemlidir. Her oneri degerlenecektir.
Malesef forum düsünmüyoruz. Hazir sistemlerle ilgili birsey düsünüyoruz. Sizin önerinizi Wordpress tabaniyla video,müzik aşk şiir eglence dünyası yapılabilir diye düzeltirsek öneriniz degerlenecektir. Teşekkürler.
illaki wp diyorsan ve vbulten istemiyorsan ozaman sende wp içine entegre edilebilen Simpleress kullan ben kendi sitelerimden birine kurdum bir iki ayar eksikliği var ama üstüne düşünürse iyi sonuçlar alınabilir.
Eski mezunlarla yeni öğrencileri bir arada tutmak ve haberleşmesini sağlamak amacıyla bir sosyal platform oluşturabilirsiniz. Ya da okul yıllıklarını interaktif ortama aktarmalarını sağlayan bir sistem geliştirebilirsiniz.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5