Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana Gore Domainin Güzelliği Felan Onemli Değil bana Gore Domain Üzerinde Yapılan İşlerdir Bugün Bakın Buyuk Sitelere İsimleri Saçmasapan Ama İyi İşler Yaptıkları İçin Baya Tutulmuşlardır Google Yahoo Vs
valla benim aklıma birgunluk.com la süper bir iş yapılar bilir tabi yakalanana kadar ( bugün içimde bir fesatlık var sabahtan beri böyleyim niye anlamadım )
karangunluk.com la ise millet yasadıgı acıları yazabilir mesela çok kara günler geciriyorsanız yada günündeki kötü şeyleri yaz rahatla gibi bir site olabilir sanırım :9
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.