İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu domainlere nasıl projeler uygulasak?

gunaycaliskan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar, sürekli düşecek ve yeni düşen domainleri takip ediyorum, aklıma yatan olursa hemen kayıt ediyorum. şimdi elimde bir çok domain oldu ama bunlardan bazılarına proje uygulamak istiyorum ancak fikirlerinize ihtiyacım var.

deha.net

tezkere.org

dmozturk.org

istanbullular.net

sporbilgi.com

tgrthaber.org :D proje yapılmaz ama domain elimde

fenerliler.org

ilancim.net

hotdivx.net

sanaldergi.net

amatorligler.com

dinimekan.net

önerileriniz nelerdir ?

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
tezkere.org - asker adaylarının yerleri belli olduğunda birbirlerine bilgi verip alabileceği bir ortam kurarsan yoklama dönemleri hit patlaması olur. Dandik bir forum kurmak yerine, kendine özel site yaparsan iyi olur.

diğerleri zaten isimleri ne diyorsa o yapılır.

MilliFantazi

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
SanalDergi.Net ile güzel bir genel site yapılabilir bence, veya magazin ağırlıklı da olabilir.

Diğerleri ztn adını taşıyor yapacağı işin.

TheWebmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tezkere.org - asker adaylarının yerleri belli olduğunda birbirlerine bilgi verip alabileceği bir ortam kurarsan yoklama dönemleri hit patlaması olur. Dandik bir forum kurmak yerine, kendine özel site yaparsan iyi olur.

diğerleri zaten isimleri ne diyorsa o yapılır.

10 numara proje :) Angelo'ya sonuna kadar katılıyorum ;)

gunaycaliskan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet tezkere.org için güzel bir proje olabilir. ancak dönemsel değilde genele hitap edebiliriz yinede. askerlikle ilgili bilgiler girilebilir. asker anıları yazılabilir. ..vs ..vs

diğerleri ile ilgilide iyi projeler çıkar sanırım ortaya. ama kafam karışık. acaba proje ortağı ilemi hareket etsek, yada aranızda ortak proje yapabileceğimiz dostlar varmıdır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.