İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu eyleme katılmak, 500,000 sevap points,tir.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Yonetim olarak kurumsal iyinet kimliginin sahibi degiliz, dolayisiyla bu tarz bir durum olusamadi malesef.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
iyinet yeni yöneticileriyle hayal kırıklığı oldu benim için bu olayda duruma bakışı belirleyiciydi. kişisel sitelerinden destekliyorum palavraları atıp burada boş boş bakmaları üzücü.
bunu burada yazan ve yönetici olan herkes üzerine alınabilir.
ancak bir webmaster forumunun bu bakışı beni rahatsız etti. hep denildiği gibi "beğenmeyen girmez". ben de yönetimi protesto edip uzaklaşıyorum.
kalın sağlıcakla.

herkes hakettiği şekilde yönetilir

Bizi de protesto etmiyorsun dimi. Bir süre sonra gelip ben yokken neler değişti diye sorarsan ilk cevabı ben yazacağım.:(

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
protesto ediyorum tabii ki sebebi konuştuğumuz gibi burası internetten para kazanan bir topluluk. bu topluluğun bu protestoda en ön sırada olması gerekir. benim sitemde müstehcen içerik yok veya yasaklı sözcük yok yani bana dokunmayan yaşasın mantığı varsa daha tehlikeli. takip etmedim ama senden de duruma bir şikayet duymadım. sen derken sadece senin şahsına değil. bu topluluğun bir bölümüne hitaben.
burayı önemsediğim için protestom, yoksa umurumda olmaz. onbinlerin içinde birsürü site ve sözlük pankartı varken iyinet pankartı olmasını beklerdim.

22 ağustos sonrasında burası kaynayacak. ama bugün susanların iş işten geçtikten sonra şikayet etmeye hakkı olmayacak. onlar için şimdiden buraya yazıyorum; dangalak, gerizekalılar..
(bu tarz son mesajım, kızmayın)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.