İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bu firmaya sakın paranızı kaptırmayın

ganja61

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Nisan 2012
Mesajlar
8
Reaction score
0
merhaba, yeni host satın alacak arkadaşlar isimtescil.net firmasına sakın güvenmeyin. sikayetvar.com'a girip firmanın iş ahlakına bir bakın. ben müzisyenim ve 3 yıldır bu firmayla çalışıyorum, ilk olarak en ucuz paketlerini satın aldım ve dosyalarımı yüklemeye başladım. daha önceleri pek trafik yoğunluğum olmuyordu, yüklediğim dosyalar da yerli yerindeydi. bikaç ay önce bi projemin tanıtımı amacıyla kendi kayıtlarım ve çalışmalarım olan mp3, zip, ve rar uzantılı dosyalar yüklemeye başladım. dosya boyutları büyük olduğundan trafik limitim doldu. bana ek trafik satın alamayacağımı yeni paket satın almam gerektiğini söylediler, aylık trafik ve disk alanımı büyütmek için satın aldım. paramı aldıktan sonra yüklediğim tüm dosyaları teker teker sildiler. forumumda link verdiğim tüm dosyaları hemde. iletişime geçtiğimde sözleşmede dosya paylaşımı yapamıyacağımın yazdığını söylediler. bu ahlaksız firmaya paranızı kaptırmayın. bide kampanya yapmışlar aylık 3,75 dolara sınırsız hosting diye. yüklediğiniz dosyalar silindikten sonra 1 dolara da sınırsız hosting verilebilir.
 

EosCan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
26 Şubat 2012
Mesajlar
95
Reaction score
0
Türkiyenin yarısı neredeyse domainlerini vs. isimtescilden alıyor lakin ilk defa bunu okudum kontrol edeceğim merak ettim
 

ganja61

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Nisan 2012
Mesajlar
8
Reaction score
0
malesef bahsettiğim gibi, ucuz paket kullanırken sorun yoktu. kimse dosyalarıma dokunmuyordu. webdisk alanımı ve trafiğimi yükselttikten sonra tüm dosyalarımı sildiler. üstelik bunu bana bildirmeden yaptılar.
 

Darkart

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Temmuz 2005
Mesajlar
7,037
Reaction score
54
Bu hosting firmalarının huyudur aslında. Eğer sınırsız diyorsa ve sizde inanıyorsanız bunun içinde bir iş var demektir. Aylık 5 liraya sınırsız host varsa millet neden tek sitesi için dedicated alır bunu düşünmek lazım.
 

ganja61

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Nisan 2012
Mesajlar
8
Reaction score
0
yıllarca kendi forumlarım oldu, kendi dosyalarımı webdisk üzerinden paylaştım. böylesini hiç görmemiştim, ama hep küçük paketler aldığım için bu ahlaksızlıkla karşılaşmadım belkide. diğer site sahipleri de bu durumdan haberdar olsunlar ona göre hareket etsinler diye bu başlığı açmak istedim.
 

Whed

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Mart 2012
Mesajlar
81
Reaction score
0
sileceksen de bir haber verirsin değilmi?

umarım yedekleriniz vardır elinizde.
 

ganja61

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Nisan 2012
Mesajlar
8
Reaction score
0
aynen öyle, bir iki link çalışmayınca anladım silindiğini tekrar yükledim tekrar sildiler. dosyalarım neden siliniyor dediğimde sisteminiz sorunsuz çalışmaktadır dediler. üsteleyince sildiklerini söylediler. bence bu yapılan ahlaksızlık başka bişey değil. yedeklerim vardı çok şükür.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst