İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu fiyata 1k blog İmkansız!

cagdasizm

0
Yasakli Uye
Reaction score
8
Tek fiyat: 100 tl

Websitesinin açılış tarihi : ocak 2010
Kategori, sitenin içeriği nedir : program anlatım
Günlük hit sayısı, kaynak link : SAYAÇ
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler : tüm içerik
Hosting dahil midir : sınırsız host
Banlı olduğu sponsor var mı : yok
Banlı olduğu arama motoru var mı : yok
Sitede yer alan
yazılımın(lar) lisansı satışa dahil mi : -
Yazılım Lisans sonlanma zamanı : sinirsiz
Sitenin satışında herhangi hukuki
bir problem var mı, telif hakkı vb : -

WebSite adresi : TIKLA
Varsa sitenin aylık getirisi : 80 idi (reklamalan+adsense) reklamalan.com paraları alıp kaçtı bildiğiniz gibi.

Satıcının eklemek istediği notlar:
daha önce 240 tl ye anlaştığım biri vardı ancak son dakikada vazgeçti. uzun süreler tekil hitleri 1300 lerde dolaştı. sonra kısa bir düşüş yaşadı ve şimdi uzun süredir 1000 lerde hit. site blogcu sitesi. hosta para derdi yok, domaine para derdi yok. aylardır konu açmıyorum hiç bir şey yapmıyorum ama hiti sabit.

Çok acil paraya ihtiyacım olmasa kesinlikle bu fiyata satmazdım. Piyasada asla bu fiyata bulamazsınız. Daha önce facebook sayfa karşılığında verecektim, konum da var ama işler değişti.

Ödeme türü: Garanti Bankası, İşbank (24 saat içinde dönüş yapılır), Paypal

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
İllegal içerik var, key veriyorsun, blogcu sözleşmesine aykırı, ilk şikayette kapanır 24 saat içinde blogcu tarafından ;)

cagdasizm

0
Yasakli Uye
Reaction score
8

Smooch

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dostum şaka yapıyor olmalısın ;) :D
icon10.gif

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
keyler çalışmıyor. yoksa şimdiye kadar 50 defa kapanırdı. google'da blogu bu keyword için yerinden etmek isteyen çok. 16 aydır site ayakta. çalışmayan keyler olduğu için sorun olmaz.

İlk şikayette kapanır, isterseniz deneyelim? Blogcu öyle ilgilenmiyor bile, siler geçer blogu, keyler aktif mi değil mi bakmaz. Sonra mail atsanızda sallayıp dönmezler bile size, geçmiş olsun...

akahaita

0
İyinet Üyesi
Reaction score
38
Yine de bi başarı bu, hitin çok iyi. Mutlaka alan birileri olur ama bu hitin çoğunu "office 2007 key"den alıyo olması sorun olacaktır senin için..

cagdasizm

0
Yasakli Uye
Reaction score
8
İlk şikayette kapanır, isterseniz deneyelim? Blogcu öyle ilgilenmiyor bile, siler geçer blogu, keyler aktif mi değil mi bakmaz. Sonra mail atsanızda sallayıp dönmezler bile size, geçmiş olsun...

bütün keyleri kaldırdım. isteyen istediğini denesin şimdi. ;)

Yine de bi başarı bu, hitin çok iyi. Mutlaka alan birileri olur ama bu hitin çoğunu "office 2007 key"den alıyo olması sorun olacaktır senin için..

yorumun için teşekkürler. artık o sorun da kalktı ortadan. :)

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
bütün keyleri kaldırdım. isteyen istediğini denesin şimdi. ;)

yorumun için teşekkürler. artık o sorun da kalktı ortadan. :)

Doğru olanı yapmışsın hocam, senin kötülüğün için yazmamıştım zaten, sadece doğru bildiğim konuda uyardım. Daha önce bir blogcu sitem kapanmıştı, bir kullanıcı adına bağlı 5 adet blogum gitti ve bir daha geri dönüşü olmuyor, tek bir hatada 5 blogum gitmişti, o kadar mail attım 1 tanesine cevap alamadım.

Sen art niyetli olduğumu düşündün anlaşılan ama öyle olsa burda sana yazcağıma bunları, gider şikayet ederdim. Benim derdim birkere canım yanmış, ne senin canın yansın nede satacağın arkadaşın, bilmem anlatabildim mi hocam...

Hayırlı satışlar...

luklesin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
ben çok beğendim ama pop-uplar olmazsa çok daha iyi olabilir gibi geliyor :D

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Bende merak ettim artık şaka olan nedir, 3. kez şaka yazılıyor bu konuya, açıkça yazabilirmisiniz acaba sorunu?

akahaita

0
İyinet Üyesi
Reaction score
38
Heralde blogcu.com'un ücretsiz servisi olduğu için satılamıycağını düşündüklerinden şaşırıyorlardır.
Ama standart fiyatı 15 lira olan bi domain 1000 Liraya alındığında-satıldığında hiç şaşırmıyoruz...

cagdasizm

0
Yasakli Uye
Reaction score
8
biz bu yaratıcılıktaki espirileri ortaokul zamanında yapıyorduk. ya yaşınız küçük ya da işsiz güçsüz takımındansınız. çok da umurumda değil açıkçası. tek şaşırdığım nokta iyinet moderator kadrosunun bu duruma kayıtsız kalması.

ben yine de iyi niyetli şekilde bilgisiz arkadaşlar için biraz piyasadaki fiyatlardan bahsedeyim:

elinizdeki legal ve free olmayan sitenin günlük 1000 tekil ziyaretçisi varsa minimum ederi 250'dir. ki bu sitenin satış sitesi vs. tarzda geliri olması durumunda bu fiyat çok daha yukarılara çıkar. en iyi ihtimalle [aylık geliri] x 5 gibi bir fiyata gider. ama satış gibi şeylerden ekstra geliri yoksa dediğim gibi 250 tl'den en iyi ihtimalle başlar.

siteniz free ise bu fiyat düşer, marez içerik varsa fiyat biraz daha düşer. pr si alexa'sı sitenin ederinde etkilidir.

benim satmakta olduğum blog free, marez paylaşım yapılıyor gibi gözükse de içindeki keylerin hepsi silindi. kimse marez içerik var diyemez artık. ederi düşsün düşsün 180'e düşsün.

kesin olarak satmak istediğim için ben fiyatı 100 tl ye düşürdüm. bir kaç ay önce olsaydı bu fiyattan 5-6 site alırdım. toplamda minimum 6-7k ziyaretçisi olan siteleriniz yoksa bu işten gelir elde edemezsiniz. 6-7k da ancak harçlık olur size. bu nedenle satıyorum zaten blogu. zamanında satın almadım, yoğunlaşmadım da 1-2 siteye. o nedenle ufak tefek neyim varsa satıyorum, domainlerimi düşürüyorum.

bu başlıktaki blogun reklamlarını kaldırmıştım uzun süredir. şimdi bi fikir edinin diye popup + splash reklam ekledim. ppc falan yok. 2 buçuk gün oldu. size 1 günün kazancını gösteriyim:

8ea233d1.jpg

bundan sonra konu ile alakası olmayan arkadaşlar mesaj yazmasın. şakacı çocukların hepsini - lerken ben de eğlendim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.