İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu hata ne ile ilgili?

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
http://www.tlps.net arkadaşlar ilk kez bu hatayı aldım, 5 gün oldu zaten alalı reselleri Her gün farklı bi mazeretle sitem kapalı. Cpanel filan tam anlamadım nedir ne değildir nasıl düzelitilr arkadaşlar bu?

E

Erturk

Misafir
Hostunuz silinip yeniden açılmış. Bu nedenle Default sayfasını görüyorsunuz.

E

Erturk

Misafir
FTP alanınıza girip butun dosyalarınızı yeniden yüklemek yada hali hazırdaki yedeklerinizi açmak.

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Erturk. :) Hayır. suspend edilmiş yani askıya alınmış.

Ekleme: Bu ödeme gelmediğinde yapılıyor. :)

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Bu tntelekomla zaten bi daha çalışmam 2 gün önce yok virüs varmış diye 7 saat suspend edilmiş olarak kaldı, şimdide silmişler hostumu , yedeğimi 1 hafta önce almıştım , para iadesi istiyicem :mad:

Ekleme:

5 Gün oldu reselleri alalı :)

E

Erturk

Misafir

Suspend edilseydi Acount Suspend yazardı. Host aldığı yer sanırım yeni bir reseller / vps yada sunucuya geçti. yedekleri yavas yavas yukluyor...

Bu gördüğünüz default sayfa

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Suspend edilseydi Acount Suspend yazardı. Host aldığı yer sanırım yeni bir reseller / vps yada sunucuya geçti. yedekleri yavas yavas yukluyor...

Bu gördüğünüz default sayfa

Sorun inşallah en kısa sürede çözülür çünkü iyice sinirlenmeye başladım bu olaydan.

Ekleme: Hocam zaten 3 Site barınıyor makinada en fazla 20 dk sürer kanımca.

Shift

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Merhaba,

@mertozgun sitenin ana sayfasında cPanel default sayfasının çıkması dns problemidir. Dns adresleri değişmiş olabilir, dnsler tam oturmamış olabilir veya sunucudaki siteleriniz için mx ayarları dns zone ayarları düzensiz olabilir. Durumu sağlayıcınıza iletmekten başka bir çareniz yok. :)

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Merhaba,

@mertozgun sitenin ana sayfasında cPanel default sayfasının çıkması dns problemidir. Dns adresleri değişmiş olabilir, dnsler tam oturmamış olabilir veya sunucudaki siteleriniz için mx ayarları dns zone ayarları düzensiz olabilir. Durumu sağlayıcınıza iletmekten başka bir çareniz yok. :)

Pazar günü çalışmıyorlarmış beyfendiler...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.