İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bu hata ney ya :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
az önce arkadaşlar ftpden dosya izninde 666 değerini uygula dediler uyguladım şmdi siteme giremiyorum :ağla:

Warning: require(/home/content/*******/******/html/wp-includes/load.php) [function.require]: failed to open stream: Permission denied in /home/content/**/******/html/wp-settings.php on line 19

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/content/**/*******/html/wp-includes/load.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/content/****/*******/html/wp-settings.php on line 19

böyle bir hata çıktı siteye girince. acil yardm :(

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Hem konu yanlış yerde hemde başlık çok kötü

bunu wordpress bölümüne açman uygun olur.. geçmiş olsun. yardımcı olacak arkadşlar yazar şimdi..

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
izin reddedildi demiş zaten, istersen geri al izni, eskisi neyse onu yap 666 değeri nedir ki? 644 yapacaksınız

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
düzelmiyor site ya kafayı yicem :( şu sorunu çözelmde sonra konu kapatılabilir önemi yok

mekansız1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
iki dakika siten kapandı diye bukadar krize girme hemen zamanla çok yaşarsın bunları siten çok kapanıp açılır :)

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
düzeltemiyorm :( teamviewer ile biriniz bağlanıp yardm edebilirmisiniz

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
az önce arkadaşlar ftpden dosya izninde 666 değerini uygula dediler uyguladım şmdi siteme giremiyorum :ağla:

Warning: require(/home/content/*******/******/html/wp-includes/load.php) [function.require]: failed to open stream: Permission denied in /home/content/**/******/html/wp-settings.php on line 19

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/content/**/*******/html/wp-includes/load.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/content/****/*******/html/wp-settings.php on line 19

böyle bir hata çıktı siteye girince. acil yardm :(

Sizde panik atak olmalı, her konuda çok acele ediyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.