cevap
Merhaba
Bahsi geçen sitenin geçmişte birincihost.com tarafından barındırıldığı doğrudur.Site spam sayfalar ile yüksek hit almayı başaran bir sitedir.İnternet ortamında web olaylarına yeni giren bir müşterimin diğer sitelerin hitlerini nasıl yükselttikleri hakkındaki sorusu üzerine toplistlerdeki birçok sitenin spam sayfa sayesinde yüksek hit kazandığını söylemiştik.Frontpage ile bile yeni tanışan müşterimiz elbette spam sayfanın ne olduğunu anlamayamadı ilk etapta. örnek için sayfalar verdim kendisine.Yüksek sayıda spam sayfası verilmedi kendisine bu yanlış anlaşılmasın.
ve spam sayfa ile yüksek hit alan bahsi geçen site örnek olarak gösterildi kendisine. müşterimiz çok sayıda spam sayfasına ihtiyaç duyduğu için siteyi bir program ile bilgisayarına indirdi.ki zaten tamamen html ile yapılmış bir site bu.kopyalanması kolaydır.ortada frame içinde çalışan haber bölümünüde php olduğu için çalıştıramamış başka bir sitesinin linkini yazmıştır.frame içinde başka bir site çalıştırmıştır.tasarım konusunda da yeni olduğu için sayfaları değiştirememiştir.html ile yapılmış bir siteyi alıpta bir başkasına sattığımızı iddia eden, bahsi geçen sitenin html den ibaret olduğunu incelemediler sanırım.inceleselerdi suçu bizde görmeyeceklerdi diye düşünüyorum. ama teşekkür ederim durumdan bilgimiz olmuş oldu.
yanlışımız kullanıcıyı yanlış yönlendirmektir.spam sayfa hakkında hiç konuşmamak gerekirdi.Bunlar da ne kendisinin nede bizim başımızı ağrıtmayacaktı.
kopyası görülen siteler kapatılmıştır. müşterimizde bu durumu anlayışla karşılamış ve hatasını kabul etmiştir.yeni tasarım oluşturduğunda siteleri aktif edilecektir.
ısrarla benden davetiye istedi müşterimiz burada açıklama yapabilmek için.benim kendisini davet etmemde bu durumda hoş olmayacaktır sanırım.
Müşterimizin email adresi : konu kapatıldığı için silinmiştir.
Açıklamasını yazabilmesi için davetiye gönderebilirsiniz .
Saygılarımla
BirinciHost.com
M. Kemal Birinci