İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu Mümkün mü ?

mertdinler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba arkadaşlar Benim Sorun Şu bir Facebook Linki Veriyoruz(Linkte Sürekli Profil İd si Değişiyr) Mesela Bu Link Bazen home.php ye yönlendiriyor. Yönlendiren Sayıları Otomatik olarak Geçmesini Sağlayabilir miyiz ? sayıyı 1 se 2 2se 3 olarak otomatik çoğaltacak televizyondaki gibi :D frekansı otomatik bulabilir mi ? :D

mertdinler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bahsettiginiz linki kodu veya neyse onu verin bi bakalim :)
http://www.facebook.com/addfriend.php?id=100000686535774 bu sayı her id nin eşitlendiği sayı küçük bir php kodlaması ile +1 olarak yükseliyo ve her id dede profil olmadığı için olmayanlarda home ye yönlendiriyor..
Bütün Yazıyı Kalın Yazmak Yasak!
Uyardığın için Teşekkür Ederim Ama ßenim ßütün Forumlardaki Sitilim Bu Moderatörlerde Yöneticilerde K.bakmasınlar :)

mertdinler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Rica Ediyorum Konularıma Sadece Konumla Alakalı Cevaplar Yazın Benim Hakkımda Bir Şikayetiniz Varsa Burdan Değil Ya Bana Yada Yetkili Bir Kişiye Özel Mesaj Atarsanız sevinirim..!

Troypc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Sen Yenisin Galiba?? :D

Şöyle bişey olabilir, kullanıcıların bilgilerini tuttugunuz tabloya satır eklersiniz, referans diye ve üyenin sayfası her görüntülendiğinde referans +1 artar. (Php ve mysql olarak mümkündür) Bu sayede refesans olarak her sayfa görüntülenmesine değişik id elde edersin. ve bu gerçekten güvenlik açısından ayrıca profil çeken botların işini bozmak konusunda faydalı olabilir.

(Yukarda yazığım metindeki kalın kelimeleri görüyor musun? Senin anlamanı kolaylaştırır. İşte bold zaten bu işi içindir. )

Teşekkürler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.