İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu nasil is?

R

RadyoBlue3

Misafir
Class100.com sitesi iyinet anasayfasinda farkli isimle ayni url ile duruyor bu serbestse herkez öyle yapsin.Adamlar listeye ciktigi gününn aksami 4 bin hite ulasti kimsenin dikkatini cekmedi hayret yaw.

[ciplak unluler mp3ler top100]

[[[[ class100.com toplist ]]]]

isimleriyle iki tane class100.com sitesi kayitli..sessiz kalmayin.

2 tane farkli isimler altinda class100.com sitesi kayitli bu bir hiledir admininde geregini yapip bu siteyi listeden atmasi gerekir,bunu yapan bir sitenin hitinden de süphe ederim ve diger webmasterleri bu siteye karsi tavir almaya ve sitelerini listeden cikarmaya davet ediyorum,emek den filan behsediyorsunuz ama cikariniz oldumu bana dokunmayan yilan bin yasasin,bu böyle olmaz.

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben bu konuda haklı olduğunu düşünüyorum ancak önce bir admini uyarsak, sonrasında eğer değişen birşey olmazsa karşı tavır alsak daha iyi olmazmı sence? Hemen topa tüfeğe sarılmanın bir anlamı olmadığını düşünmekteyim eski dostum...

Bu arada, uzunca bir süredir uğramıyordun buralara, 3. nick herhalde. Kaç tane kaldı? 6 falan mı :)
Kendine iyi bak, herşeyede köpürmeyiver...

C

chemeng

Misafir
o sitenin hitinin gerçek olmadığı konuşuluyor zaten. haklısın RadyoBlue3.

R

RadyoBlue3

Misafir
Iyinet adminimizinden hala ses seda yok,hitini gectim ben bu sitenin herkez bi sekilde listede ilk sayfada yeralmanin yolunu bulmus.

1. Class100.com sitesi farkli isimle iki defa iyinet ana sayfasinda bulunuyor..

[ciplak unluler mp3ler top100]

[[[[ class100.com toplist ]]]]

ikisininde URL si class100.com Buna hala ses seda gösteren yok aman ne güzel bu tür seylere göz yummaya devam edelim.

2. TurkishMedia.net sitesi hile yapiyor...Nasil mi :) iyinet adminimiz adamin refererine bakarsa söyle görecek...

Bookmarkt 20.000
google 5 (bes)
diger siteler (1)

Bu örnekti ama buna yakin,bu sitede 15-20 link var adam deli gibi hit aliyor yaw..ha bu size inandirici gelmedimi:Alin o zaman...

http://webservis.gen.tr/denetim_masasi.php adresine girin istatistikler kismina kullanici adi:tmedia sifre: mediatr yazin,giris yaptiktan sonrada panelin solunda tekil hitler yazan butona tiklayin ve binlerce ... 3 nokta görün :) yani proxy,ip belli ama referer belli degil,bu hile yapmayan sitelerde de var cünki proxy kullanarak internetde surf yapan kullanicilar,ama bu ... nokta olayi hile yapmayan bir sitede %5 filan görünür.Ama bu sitede göreceginiz ... üc nokta %90 in üzerinde neredeyse gercek hiti 50 yi gecmiyor bu sitenin.Webservis.gen.tr tekil referer istatistiklerinde ... 3 nokta olarak görünen referer iyinet.com da bookmark olarak görünüyor.Sayin adminimiz inceleme geregi görürse incelesin bir zahmet.

Hala diger webmasterlerden ses seda yok...ayipliyorum sizleri

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Neden ayıplıyorsun ki?
Mesajini admin okuduktan sonra geregini yapacaktir dusuncesi ile insanlar ses cikarmiyor. Çünkü ilk mesajinda bahsettigin gercek gün gibi ortada. Yani tartışmaya veya "Katılıyorummm" demeye ne gerek var...?

Ama halen mudahale edilmemis olmasi ilginç...

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Daha oncede yazmistim, yeni kullanicilar icin tekrar yaziyorum. Bu forum basliklari tarafimizdan duzenli olarak okunmamaktadir. Forumlar moderator arkadaslarin kontrolundedir.
iyinet ve forum ile ilgili ve bizim mudahalemizi gerektiren konulari email ile bize iletiniz, yada en ustteki iyinet ile ilgili forum altina yaziniz.

ilettiginiz uzere ayni siteyi iki kayit altinda kayit etmek haksiz rekabet sagladigi icin kurallarimiza aykiridir. ilgili sitelerden [ciplak unluler mp3ler top100] isimli olani askiya alinmistir.

ilginiz ve uyariniz icin tesekkurler.

R

RadyoBlue3

Misafir
Neden askiya aliniyor anlamiyorum,at gitsin hile yapmiyormu bu adam..yani aciklama mi bekliyorsun ki bunun bir aciklamasimi olur.Ayrica Turkishmedia.net hakkindada yazmistim bu site galiba büyük toplist sahipleri tarafindan korunuyor.

TurkishMedia.net sitesi hile yapiyor...Nasil mi iyinet adminimiz adamin refererine bakarsa söyle görecek...

Bookmarkt 20.000
google 5 (bes)
diger siteler (1)

Bu örnekti ama buna yakin,bu sitede 15-20 link var adam deli gibi hit aliyor yaw..ha bu size inandirici gelmedimi:Alin o zaman...

http://webservis.gen.tr/denetim_masasi.php adresine girin istatistikler kismina kullanici adi:tmedia sifre: mediatr yazin,giris yaptiktan sonrada panelin solunda tekil hitler yazan butona tiklayin ve binlerce ... 3 nokta görün yani proxy,ip belli ama referer belli degil,bu hile yapmayan sitelerde de var cünki proxy kullanarak internetde surf yapan kullanicilar,ama bu ... nokta olayi hile yapmayan bir sitede %5 filan görünür.Ama bu sitede göreceginiz ... üc nokta %90 in üzerinde neredeyse gercek hiti 50 yi gecmiyor bu sitenin.Webservis.gen.tr tekil referer istatistiklerinde ... 3 nokta olarak görünen referer iyinet.com da bookmark olarak görünüyor.Sayin adminimiz inceleme geregi görürse incelesin bir zahmet.

insanin kafasi atiyor ya,madem proxy serbest herkez bilsin ...Bu sitenin direk sorgui sualsiz liste disi kalmasi gerekli.

Z

zeynelkoc

Misafir
ayrıca bu class100.com un listedeki çıkışlar 3 er 3 er artıyor ve çıkışları çoğul sayıyor

yani bi kandırmaca da orada neyse orası bizi ilgilendirmez

4000 küsür hiti olan bi site toplist için liste birincisine günlük 50 çoğul hit yollaması biraz çok değilmi

admin umarım gerekeni yaparsın

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.