İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bu nasıl olacak

serdartaylan

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Haziran 2004
Mesajlar
0
Reaction score
0
Response.Write ("burada yazı var")


arkadaşlar tamam bu satır normalde

burada yazı var

olarak gözükecek ancak ben farklı birşey istiyorum ve burada yazı var yerine flash animasyon koymak istiyorum bir türlü yapamadım lütfen yardımcı olun
 

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Mayıs 2004
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
Khalimdor
Bunu gerçekleştirmenin birkaç farklı yolu var, ancak senin için en kolayı response.write komutu yerine response.redirect komutunu kullanman olacaktır. Buna göre yazman gereken komut;

response.redirect("flashanimasyon.html")

Flash animasyonu koyduğun sayfayı "flashanimasyon.html" yerine yazarsan, istediğin döngü sonucunda flash animasyonu görünecektir.


Diğer yolu ise kullandığın tüm flash kodlarını response.write satırında bir araya getirmek olacaktır. İşine yarayacağını düşündüğüm bir örneği aşağıda veriyorum. Örnekte de dikkat edeceğin gibi normalde html kodlarında herhangi bir değer tanımlarken kullandığımız " işaretinin, asp ile emboss edilmesi sonucunda 1 yerine 2 kere yazılmasıdır. Eğer response.write kümesi içerisine herhangi bir sabit html emboss edeceksen tanımlayacağın değişkenlere 1 yerine 2 " işareti koymalısın. Aksi takdirde kodların çalışmayacaktır.

Response.write içine flash gömme örneği;


Response.Write(<OBJECT classid=""clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"" codebase=""http://active.macromedia.com/flash2/cabs/swflash.cab#version=6,0,0,0""
ID=index WIDTH=550 HEIGHT=400>
<PARAM NAME=movie VALUE=""index.swf""> <PARAM NAME=quality VALUE=high> <param name=menu value=false> <PARAM NAME=bgcolor VALUE=#FFFFFF>
<EMBED src=""index.swf"" quality=high bgcolor=#FFFFFF WIDTH=550 HEIGHT=400 TYPE=""application/x-shockwave-flash"" PLUGINSPAGE=""http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash""></EMBED></OBJECT>)

Söylediğim gibi yukarıda ilk verdiğim örnek senin için daha kolay olacaktır dostum.

Kolay gelsin...
 

serdartaylan

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Haziran 2004
Mesajlar
0
Reaction score
0
dost bilgi için teşekkür ederim ilk olanın uyguladım gerçekten mantıklı bişi oldu ama yine benim işime yaramamıştı

çünkü yönlendirme yaptı doğal olarak bu da benim için olmadı çünkü o sayfada bşka olaylarda var ondan dolayı olmadı ya aslında işin aslı ben web wiz forumda değişiklik yapıyor o yukarıdaki kayıtol giriş falan diye menü varya onu flash yapmak istiyom ondan dolayı 1.kod olmadı

2.kod da ise şu hatayı vardi



bilgin için teşekkür ederim
başka yollarıda varya iyi olur


Microsoft VBScript compilation error '800a03ea'

Syntax error

/forum/includes/navigation_buttons_inc.asp, line 70

Response.Write(<OBJECT classid=""clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"" codebase=""http://active.macromedia.com/flash2/.....................................></OBJECT>)
---------------^
 

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Mayıs 2004
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
Khalimdor
Sana verdiğim kodlar örnek kodlardı, sen kendi flash uygulaman için gerekli kodları çift " işareti kullanarak koyarsan herhangi bir sorun vermez. Sadece kullandığın kodlara çok dikkat et, bende şuanda web wiz forumun 7.9 versiyonunu adam gibi türkçeye çevirmekteyim. İşim bittiği zaman istersen sana dil dosyalarını yollarım. Ayrıca elimde özel olarak rusça, ispanyolca ve almanca versiyonları da var. Ancak üzerlerinde oynamalar yapılması gerekiyor, şuanda dil seçme modülü eklemekteyim. İstersen onu da sana yollayabilirim.

Kolay gelsin...
 

serdartaylan

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Haziran 2004
Mesajlar
0
Reaction score
0
valla dost denedim ama dedm ya olmadı sen dene birde istersen bunu

bununla ilgili olan dosya includes klasörünün içindeki navigation_buttons_inc.asp dosyası
ve 69. 84. ve 91. satırlarıdır değişecek yani swf olacak bölümler
bu sırada msn adresim [email protected]
 
S

serbil

Misafir
neden response.write içinde yapmak istiyorsunuz.ASP kodunu kapatıp kodu yazıp asp kodunu açıp tekrar devam edebilirsiniz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst