İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu ne densizlik ya? AVİVA VEGA

KATILSANA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Zeka yoksunu, konuşmaktan aciz, 5 lafından 25'i biyfendi olan bir hatun kişi arıyor sabahın köründe.

- Anıl biiieeeyyyy!
- Evet?
- Hâlen şu şu şu şu adreste mi oturuyorsunuz?
- Evet
- Biyfendi ben Aviva Vega sigortadan arıyorum. İsmim Cart Curt. Konut sigortası vs için size yardımcı olmak amaçlı aradım.
- İlgilenmiyorum.
- Ama bir dinleyiiiinnnnnn! Evinizi, eşyanızı, sizi; yangına hırsıza depreme, sel fela.....
- ARKADAŞIM!!! Kendinizi zorla dinletmeye mi çalışıyorsunuz? SUSUN LÜTFEN! Dediğim gibi ilgilenmiyorum
- Ama keşke izah etmeme izin virseydiniiizzzz.
- İstemiyorum. Siz benim telefonumu ve adresimi nereden aldınız ?
- Biyfendi biz Sabancı altyapısındayız ve dolayısıyla Sabancı'ya âit olan ne kadar banka, firma vs varsa ve bu kurum ve kuruluşlarda yaptığınız alışverişlerle veya farklı şekilde verdiğiniz bilgilere dilediğimiz zaman ulaşabiliriz.
- OHAAA! Kimsiniz ulan siz? İstemiyorum sigortanızı da sizi de.

Biz kredi kartı kullanamaycak, kimseye ürün yollansın veya servis gelsin vs şeklinde adres veremeyecek, kimliğimizi bile kullanamayacak mıyız? Bu ne rezilliktir ya?
Sabancı veya X bir firma; kişisel bir bilgiyi bu şekilde paylaşma hakkına sahip mi?

Rezillik...

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
Son zamanlarda benimde başıma sıklıkla gelen bir mevzu.

Bilmem ne firmasında xx xxx. Çart çurt için bi işlem yapmak istermisiniz? İşim kötüsü hayır diyince hoşlarına gidiyor sanırım. Üstelemeye başlıyorlar. Neden ama? bakın böyle olur şöyle olur. Size ne diyorum? Bu bizim işimiz. Nerden buldunuz bilmem kredi kartı, bilmem alışveriş fişi, bilmem kargo artık gerçek kimliğimizi ve adresimizi kullanmamamız gerekli.

Aynın sorduğun soruyu bende soruyorum bu firmalar ne hakla kalkıp bilgileri paylaşıyor? ve o firmalara bilgilerin paylaşıldığı için dava açma hakkımız var mı? Varsa kullanalım.

X

Xman

Misafir
Çakma adres çakma telefon vereceksin :) Heleki finansbanka sakın numaranızı kaptırmayın 10 günde bir ararlar kredi kartı satmak için :D

KATILSANA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
En son ben arayıp küfredeceğim hiç lafımı çekmeden.
Gerçekten hem ayıp, hem de yazık...

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Heryerde aynı mevzu. Normalde kişisel bilgilerin paylaşılması yasak ama takan yok. Mesela össye girenler bilirler. Öss başvurusu yaparsın sonra dersanelerden kolejlerden cep telefonuna mesajlar evine postalar gelir.

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Anıl abi valla imzaladığımız o ufacık sözleşmeler var ya orda kesin maddesi vardır. Yoksa bu densizliği yapamazlar. Küfret gitsin en sonunda aramazlar belki...

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Ne sinirleniyosunuzki koyun kenara telefonu o anlatırken bırakın konuşsun kendi kendine susar:D bakın kapamışsa kapayın telefonu:D

Arada gelin dinliyorum diyin gidin hatta:D

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Senin gibi adamıda bu derece sinirlendiriyorlarsa diyecek birşey yok.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Ohooo hatta konuşuyo konuşuy bi bakıyom kapamış bidaha çalışıyor tel.Hat kesildi galiba barış bey baştan anlatıyım diyor yine başlıyor anlatmaya :D Sonrada aramıyor zaten bidaha...

X

Xman

Misafir
Benide bi kere evden bi hatun aramıştı, falanca kuaförmü diye, evet dedim buyrun :D ben dedi düğüne gidicem bu akşam saat 4 gibi gelsem saat 7 ye kadar yetiştirebilirmisiniz :D tabi dedim ne demek saat 4 te bekliyorum sizi :D:D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.