İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bu ne iş

M

malatyasporlu

Misafir
arkadaşlar aynı sütunda hem reklam hemde genel hizmet var ?? üstelikte alternatif url sistemi devredeyken ne iş ???

google.PNG

Z

zeynelkoc

Misafir
malatyalı bu ne bilmem ama gay lesbian kanalında ne işin var senin :)

M

malatyasporlu

Misafir
:) :eek:reklam yapıyorum eyeball programı var absürt chat programı urlleri kapatmıyor.. onsan bişey yok yani www.eyeball.com istersen bak

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yakalandın :p şaka bi yana banada öğretin ş ircde reklam işini bildiğim kadarı ile iyi hit sağlanabiliyor... program yardımı ilemi yapıyorsunuz nasıl yaıyorsunuz anlatırsanız mtlu olurum...

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
irc serverlarda reklam botlari varda pek işe yaradıgını sanmıyorum. paltakta nasil yapıyorlmuş ki ?

M

malatyasporlu

Misafir
madem konu dağılmış o kanal sapıkların kanalı d.cadhta 100 e tamamlamak için d.cashtaki linkimi bir domaini yönlendirip free J.lopez video click here dedimmi millet üşüşüyor :) ah bu avrupalılar hiç bir zaman adam olmayacak :) :)

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Ehuheueh.. Irc'lerin bir cogunda artık "www", "http://", "net", "com","server","irc" karakterleri sansurlu cıkıyor. Dolayısıyla reklam yapmak artık çok zor. Ama irc'de Admin / Oper iseniz yapabilirsiniz. Admin oper olmak'ta kolay birsey değil. Yalnız genelde gurbetcilerin takıldıgı irc server'lerde bu karakterler genelde sansürsüz cıkıyor.

M

malatyasporlu

Misafir
arkadaşım benim dediğin doğru ama www.eyeball.com adlı bir site görüntülü chat programı şu an zaten Türkler tarafından işgal edilmiş durumda :) urlleri kaldırmıyor sitede 20-30 tane kanal var her birinde ortalama 50 kişi olduğunu var sayar isek 1500 kişi eder benim yöntemim Free J.Lopez Xxx Video Click here deyip adresi vermek :)

P

Parae

Misafir
bendede oluyor bazen , yarısı reklam yarısı GENEL hizmet ... normal birşey ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.