İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bu ne kadar ?

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
merhabalar ben birşey merak ediyorum.admin olduğum sitede.Yönetici panelinde.mysql paket boyutu falan diyor.Bu paket boyutu hosting alırken aldığımız alan mıdır ?
birde virgül koymuşlar tam olarak ne kadar bir alan bu 1 GB mıdır. tam anlayamadım.Yardımcı olursanız sevinirim

caps :
dnkz.png

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
bende deneme amaçlı tutarmı tutmazmı bilmiyorum bir forum açtımda o yüzden soruyorum.Paket şimdilik 250 mb alan 5GB trafik.Eğer bu site 1 Gb ise benim paket bana kaç ay gider kafamda bi istatistik oluşturacağım plan çizeceğim.yardımları bekliyorum

-FoReX-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 gb demektir. MYsql için hostcunuz tarafından tanımlanan en fazla kullanılabilir alandır. Tabiki bu alana pratikte erişebilirisiniz fakat uygulamada erişemezsiniz.

Paylaşımlı hostta barınıyorsanız vbulletin 50 mb tan sonra sorun çıkartmaya başlayacaktır.

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
anladım.Birşey deniyordumda.Geçen gün bir konu gördüm.1500 konu 500 üye falan varmış.1 gb da fazla alanı varmış.Sanırım logs falan silmemiş.O yüzden dolmuş.Bu tarz hatalarla karşılaşmamk için Önlem alıyorum.biliyordum fakat emin olmak istedim çok teşekkürler :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.